Kalbin aniden hızlanıp yavaşlaması

• Konuyu başlatan Olny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 6.586
Gerçekten sorun yoksa iyi. İnş doğru bakmıştır. Kan testi sonuçlarını özel bilgi olmadan paylaşabilirsen bende bir kontrol edeyim. Efor testi ile bir risk olsa çıkardı zaten. İleri tetkik de yapılmalı ama sizin yaşınızda pek gerek yok diğer testlerde sorun yok dediyse. İlerleyen yaşlarda benzer şikayetler artarsa tekrar görünün.
Doktorun doğru baktığına inanıyorum lakin takıntı problemi var bu sorundan nasıl kurtulabilirim sizce?
Not: 3 Yıl önce futbol oynarken nabız yükselmişti hastaneye gitmiştik ondan belli bu sıkıntılar mevcut yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

3 Yıl önce futbol oynarken nabız yükselmişti hastaneye gitmiştik ondan belli bu sıkıntılar mevcut yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
:) Şu bilgiyi vereyim rahatlarsın artık aklına gelince. Sporcuların kalp atışları hızlı olur. Bu yüzden endişelenmenize gerek yok. Normal insanlardan hızlı atar bu bir sorun değil sağlıklı olduğunu gösterir. Ancak sporcuların da sağlık kontrolleri olduğunu unutmayın yeterli.

:) Şu bilgiyi vereyim rahatlarsın artık aklına gelince. Sporcuların kalp atışları hızlı olur. Bu yüzden endişelenmenize gerek yok. Normal insanlardan hızlı atar bu bir sorun değil sağlıklı olduğunu gösterir. Ancak sporcuların da sağlık kontrolleri olduğunu unutmayın yeterli.
Çok emin olduğum bir konu değil lakin, ben tam tersine daha yavaş atar diye biliyorum.

Dediğin durum normal gözükmüyor. Genç olsan da dediğin şiddet anormal gibi.
Dinlenmiş ve otururken de bu yaşanıyorsa tansiyon ve nabız kontrollerini de günde 3/4 kez kontrol ediyorsan sıkıntı yoksa bir kardiyoloğa görünmenizde fayda var. Doktor geçmişiniz varsa tetkikler vb. paylaşırsanız durumu daha iyi anlayabilirim.
Dün duştan çıkınca hayatımda ilk kez başım döndü. Telefonu şarja koyuyordum baktım birden etraf sallanıyor gerçekten. Ondan sonra yerimde sabit durmaya çalıştım baktım sallanan benim ileri doğru adım atıyordum ayağım yamularak gidiyordu yerimde kim olsa hemen olduğu yere belki otururdu belkide endişelenirdi hayatımda ilk kez başım döndü onun bu durumla bi alakası var mıdır ?

Çok emin olduğum bir konu değil lakin, ben tam tersine daha yavaş atar diye biliyorum.
Bir kalp doktoruna sorabilirsin :)
Dün duştan çıkınca hayatımda ilk kez başım döndü. Telefonu şarja koyuyordum baktım birden etraf sallanıyor gerçekten. Ondan sonra yerimde sabit durmaya çalıştım baktım sallanan benim ileri doğru adım atıyordum ayağım yamularak gidiyordu yerimde kim olsa hemen olduğu yere belki otururdu belki de endişelenirdi hayatımda ilk kez başım döndü onun bu durumla bir alakası var mıdır?
Duş sonrası yaşanan bazı durumlar vardır. Dini yönden de önlemler ve uyarılar var bilgi edinirseniz.
Banyo sırasında bazı iç organlar olağan dışı şekilde çalışabilir kasların gevşemesi kalbin yavaş veya bazen hızlanması, baş dönmesi vb.
Bu yüzden banyodan çıkarken ve banyo yaparken çok dikkat etmek gerekir. Ölümlerin azımsanmayacak kısmı banyo sırasında oluyor. Bunun direkt olarak önceki problemiyle alakası yok ancak etkenlerden biri olabilir tabi. Söylediğim gibi kontrol ettirmenizde fayda var.

Son düzenleme:
Aradan zaman geçti biliyorum ama göğüsüm yerinden çıkacakmış’casına hissiyatı bende hala oluyor. Doktor kalbinde bir şey yok psikolojik dese de sorun psikolojik değil.
Ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Aradan zaman geçti biliyorum ama göğüsüm yerinden çıkacakmış’casına hissiyatı bende hala oluyor. Doktor kalbinde bir şey yok psikolojik dese de sorun psikolojik değil.
Ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Buradan daha fazla yardım edemeyiz ilgili doktorlara görünmüşsün zaten. Verisel geridönüşte yapmadığınızdan doktorun dediğine güvenmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı