Hahaha dostum güldürdü bu. Laf cambazlığı yapmayın. 1. sınıfta siz Valorant'ta oynamışsınızdır şimdi.
Aynen okulda öğrenmedigim çoğu bilgiyi internetten öğrendim ben sen okulu savunmaya devam
Hahaha dostum güldürdü bu. Laf cambazlığı yapmayın. 1. sınıfta siz Valorant'ta oynamışsınızdır şimdi.
Kesin şu ders kaldırılsın demeyeceğim ama çoğu derste günlük hayatımızda neredeyse hiç kullanmadığımız bilgiler zorunlu olarak işlenmeyebilir. Çok isteyenler için isteğe bağlı olarak verilse daha doğru olurdu. Açıkçası günlük hayatımda neredeyse hiç kullanmadığım şeyleri öğrenmek zorunda olmak saçma geliyor. İsteğe bağlı olmalı ve yapanlar için belki artıdan puan verilebilir.
Felsefe dersinden kasıt sadece kitaptan düz bilgi okumak, sınavda ezber yapmak vs. ise evet. Ama biz felsefe dersinde hep bir şeyler tartışır, bir şeyler üzerine düşünürdük. Öğretmenlerimiz de bunu teşvik ettiği için en sevdiğim derslerden biriydi felsefe. Düşünme yeteneği olmayan insanlar %99 boş derler felsefeye.Okulda görüleni düşünürsek, evet. Aynı şeyi Türkçe ve ona dayalı tüm dersler için söyleyebilirim. Din de öyle. Müzik için imkan yok. Ama tarih boş değildir.
Matematik (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.