Kale fethedemiyorum

Katılım
1 Temmuz 2020
Mesajlar
1.470
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi. Ne zaman kaleyi kuşatmaya kalksam 10 tane tekfur yanımda bitiyor. Savaştığım ülkenin birçok tekfurunu esir alıyorum kaçıyorlar. Savaşta her şekilde öndeyim yine de kale fethedemiyorum. Yaklaşık 10 kere denedim farklı kalelelerde 30 dakika arayla yok fethedilmiyor. Savaştığım devlet de 2 ayrı devletle savaşıyor yine de fethedemiyorum çıldıracağım.Bannerlordda.
 
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi. Ne zaman kaleyi kuşatmaya kalksam 10 tane tekfur yanımda bitiyor. Savaştığım ülkenin birçok tekfurunu esir alıyorum kaçıyorlar. Savaşta her şekilde öndeyim yine de kale fethedemiyorum. Yaklaşık 10 kere denedim farklı kalelelerde 30 dakika arayla yok fethedilmiyor. Savaştığım devlet de 2 ayrı devletle savaşıyor yine de fethedemiyorum çıldıracağım.

Bannerlord'dan mı bahsediyorsunuz? :D
 
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi. Ne zaman kaleyi kuşatmaya kalksam 10 tane tekfur yanımda bitiyor. Savaştığım ülkenin birçok tekfurunu esir alıyorum kaçıyorlar. Savaşta her şekilde öndeyim yine de kale fethedemiyorum. Yaklaşık 10 kere denedim farklı kalelelerde 30 dakika arayla yok fethedilmiyor. Savaştığım devlet de 2 ayrı devletle savaşıyor yine de fethedemiyorum çıldıracağım. Bannerlord'da.

Savaştığı devletleri kendine müttefik yap ve askerleriyle onları biç.
 

Geri
Yukarı