Kaleci olma hayalleri kurmak

slainN

Centipat
Katılım
5 Temmuz 2021
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an bir kulübüm yok. Halı sahada kimle oynasam "kulüp alt yapısında mısın? Neden başvur muyorsun?" gibi şeyler söylüyorlar benden büyükler. Boyum 1.70 yaşım 13. uçma korkum yok, reflekslerim çok iyi, kondisyonumda var. Pozisyon alabiliyorum, şutların gelebileceği yerleri sezebiliyorum. Gece yatarken kendimi liverpool kalecisi olarak 50.000 (minimum) taraftarın önünde penaltı kurtarak takımı kazandırdığımı hayal ediyorum. Futbol oynarken hem zevk alıyorum, hem de ciddi düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum ve ankaragücü takımına yazın gitmeyi düşünüyorum. Yeteneğim olursa çok rahat görürler bence. Diğer takımlarda dahil. Bir de kız meselesi var. Onu çok iyi şartlarda yaşatmak için de çok hırslanıyorum futbolda. Sizce nasıl hareket edeyim?
 
Yaşadığın yerde bulunan futbol kulüplerinin seçmelerini takip et. Gece en geç saat 10.30'da yatakta ol, büyüme hormonunun salgılandığı vakitlerde uykuda olmalısın, Boyunun uzamasını desteklemek amacıyla. Düzenli beslen ve bu hayalinin peşini bırakma. Çalışırsan her şey olur.
 
Çoğu futbolcu sizin yaşınızda başlamıştı kulüplere.
Gerçekten iyiyseniz bir kulübe girin.
Her şeyden boş verip hayallerinize koşmaya bakın derim.
Bazen hayallerinize ulaşmak için her şeyden vazgeçmek gerekir.
 
Kardeşim öncelikle kaleci olma hayalin var ise disiplinli dikkatli olman gerekiyor. Önce bir kulübe gireceksin. Aylık ücretli kurslara gitme sakın! Git yaşadığın sokağın, bölgenin kulübüne gir de hocana şu mevkide oynuyorum kendimi geliştirmek istiyorum vesaire. Seni denerler, pişirirler, tam pişmediysen başka kulübe gönderirler pişmen için. En sonda kendini gösterirsen U17 U18 U19 derken olmuşsun kaleci. Sakın idmanın, maçın dışında top oynama kendim çocukken hayaller içindeydim tugay kerimoğlu ile paslaşırdık aramızda oynardık sahada bu benim için çok şey ifade ederdi. Lig maçlarında sağ bacağımın çapraz bağları yırtıldı, liflerim yırtıldı durmadım zamanı gelince her şey gibi son buldu. Beni zamanında ailem kulüpten almıştı çalışmam için. Yaşın geçmiş bile en erken sürede geç bir kulübe başla kardeşim başarılar dilerim.
 
Kız meselesini kafandan sil derim odak kaybından başka bir şey değil yaşın büyüdüğünde anlarsın. Herkes çok çalışmayla istediği yerlere gelebilir, çok çalışıp kendini gösterirsen istediğin yerde olursun.

Çalışacak imkan yok klüp olmayınca. Hemen girip çalışmaya başlayacağım.
 

Geri
Yukarı