Rotring 300'ün tek sorunu yazı yazarken kalemin metal uç kısmı plastiğe vidalı şekilde takılı olan yerden gevşemesi. Gevşediğinde de düzeltmezseniz uç kırıyor. 0.7'si var bende.
Peki çok plastik hissettiriyor mu?Rotring 300'ün tek sorunu yazı yazarken kalemin metal uç kısmı plastiğe vidalı şekilde takılı olan yerden gevşemesi. Gevşediğinde de düzeltmezseniz uç kırıyor. 0.7'si var bende.![]()
Peki dandik hissettiriyor muUcundaki uç kısmı ve yakaya takma yeri hariç tamamen plastik. Tırtıklı yeri Graph X'e göre daha az. Normal yazı yazarken elden kaymaz ama yazı yazarken eli çok terleyen biriyseniz elinizden kayabilir. Plastik kalitesi yüksek cilalanmış plastik gibi bir hissiyatı var.
Şimdi mesele şu elimde para var ama vermek yemiyorRotring'ten dandik bir şey çıkar mı hiç? Kaliteli bir hissiyatı var. Bence karar vermeniz için önce ağır metal bir kalem mi? Yoksa hafif plastik bir kalem mi? Diye yön verin kendinize. Ama bende para çok diyorsanız her iki türden de bir kalem alabilirsiniz.
2011 sevmiyorum, Tikky elimde var.Grip 2011, rOtring tikky.
Peki Rapid nasıl, rahat mı?
Sanırım rapid alacağım başka iyi görüşü olan yoksa.Rapid rahat ve hafif. Rotring Rapid 0.5 yazısı bir süre sonra siliniyor baskı olduğu için. Metal klipsi oraya getirdim silinmesin diye. Silinmesi benim için çok da önemli değil ancak silinmesin işte :d. Fiyakalı bir kalem bence.
Sanırım Rapid alacağım başka iyi görüşü olan yoksa.
Bu arada 500 almaktan vazgeçtim, o kadar para veremem.
Şu an 300 ve Rapid arasındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.