Kalem Önerisi

Faber Castel Auto mu? Tri Click mi?

• Oy verenlerin toplamı
    13
Ha bu arada kalemin üzerindeki yazılar çabuk siliniyor. O tarz şeylere takıntın varsa şimdiden uyarayım. :)

Ben bayaadır tri click kullanıyorum çok da memnunum. Bi arızası olmadı kaybettim yine aynısından aldım[emoji23] hem pahalı değil 2 3 tl lik kalem.

Ben 1. sınıftan 7. sınıfa kadar Tri Click kullandım. O sıralar kullanımı rahattı. Sonradan Auto aldım bu daha rahat geliyor. Test çözerken ağır kalemler alıyorum. Bu tamamen kişisel bir soru. Yazı yazarken Auto öneririm. Beni rahat ettiriyor. Testlerde ağır ve ince kalem kullan. (Ucu ince değil eline oturması açısından ince olacak.)

Aldım bile arkadaşlar. Ayrıca tri click burada 4.5 lira. Pensan daha iyiydi. O yüzden pensan my ıq aldım ıq plus beyazı yoktu. O olsaydı onu alacaktım daha hoş çünkü. Ama hoş kalem çok rahat yazabiliyorum. Pensan kesinlikle öneririm. Trı click en son ortaokulda kullandım. Pensan daha güzel. Yorumlarınız için teşekkürler.

Konuyu hortlatıyorum. :D Kalem kırıldı. Başka öneriniz var mı? :)

Kalem kırıldı. Başka öneriniz var mı? :)
Tri-Click alsaydın kırılması mümkün bile değildi. :D Benim de Auto kalemim kırıldı. Şu an Adel Auto 049 kullanıyorum. Bayağı da kalın olduğundan benim kocaman parmaklarıma tam oturuyor. Elin büyükse iyi bir tercih olabilir. Onun haricinde ben hala Faber Castell Auto taraftarıyım.

Burada önemli olan bizim önerilerimiz değil, deneyeceksin ve eline en rahat ve kaliteli geleni alacaksın. Tri-Click kanser yapmayan ve bayağı sağlam bir kalem. Tutma kısmı fazla bastırdığın taktide elde yaraya sebep oluyor bu nedenle silikonlu kalemler daha mantıklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı