Kalemli tablet önerisi

Bütçe
10000

Kaanye

Centipat
Daha fazla  
Merhaba tablet almayı düşünüyorum. Sadece film dizi ve bir şeyler okumak için oyun falan oynanılmayacak canlı ekran ve büyük ekran olması lazım. 10.000TL'ye kadar bütçe var. Kalemli olursa veya klavye seçeneği extra olarak güzel olur.

Merhaba tablet almayı düşünüyorum. Sadece film dizi ve bir şeyler okumak için oyun falan oynanılmayacak canlı ekran ve büyük ekran olması lazım. 10.000TL'ye kadar bütçe var. Kalemli olursa veya klavye seçeneği extra olarak güzel olur.
Bu tablete göz atabilirsiniz. Kalemi veya klavyesini extradan kendiniz aynı yerden bulabilirsiniz.

Lenovo ideatab 8 bakabilirsin 11k lira MediaMarkt'ta. Kalem ve kilif beraber kutuda geliyor kalem basinc hassasiyetli diye biliyorum. O fiyatta daha iyi islemciler var ama oyun oynamayacaksaniz isinizi gorur bence. Ekrani fena degil 2.5k 90Hz. Malzeme kalitesi olarak da eskiden Lenovo kullanmistim gayet tatmin edici ve saglam hissettiriyor bence. Eger 16 17k ya cikabilirseniz Tab S10FE kesinlikle ama kesinlikle oneririm LCD ekran olmasina ragmen hiç AMOLED aratmiyor cok kaliteli ekran malum Samsung zaten. Ayrica 2. el dusunurseniz Tab S6 Lite bakabilirsiniz ucuzlar bayağı ve isinizi gorur o da kesinlikle.

Bu tablete göz atabilirsiniz. Kalemi veya klavyesini extradan kendiniz aynı yerden bulabilirsiniz.
Klavye ve kalemi yok bu tabletin. Sonradan alamaz yani.
Kalemi sonradan alırsınız. Google servisleri için bunu yapın çok önemli:
Bütçeniz artabilirse:

Klavye ve kalemi yok bu tabletin. Sonradan alamaz yani.

Kalemi sonradan alırsınız. Google servisleri için bunu yapın çok önemli:
Bütçeniz artabilirse:
Zaten ek olarak alırsınız demek istedim. Canlı ekran istediği için Samsung daha kaliteli olur diye düşündüm.

Bu bütçede gerçek aktif kalem desteği sunan tablet sayısı az. Yanlış yönlendirmek istemem, sadece “her kalem olur” demiyorum — gerçekten tabletle uyumlu kalemle çalışan modelleri kastediyorum.
  • Casper VIA S50 — kutudan kalemle birlikte geliyor.
  • Lenovo Tab K11 (pen'li versiyon) — kalem desteği var.
Bu fiyat bandında en sağlam iki seçenek bunlar.
Diğer uygun fiyatlı tabletlerde sadece basit dokunmatik kalem çalışıyor; yani avuç içi reddi ve basınç hassasiyeti gibi özellikler yok.

Hocam Xiaomi Huawei gibi markalarda kalemi orijinal temin etmek cok zor stoklarda olmuyor hiçbir zaman. Hem ekstradan ucret odemek pek mantikli degil gibi 10k butcesi varmis o durumda zaten Tab S10FE daha iyi bir secenek olacaktir bence.

Bu bütçede gerçek aktif kalem desteği sunan tablet sayısı az. Yanlış yönlendirmek istemem, sadece “her kalem olur” demiyorum — gerçekten tabletle uyumlu kalemle çalışan modelleri kastediyorum.
  • Casper VIA S50 — kutudan kalemle birlikte geliyor.
  • Lenovo Tab K11 (pen'li versiyon) — kalem desteği var.
Bu fiyat bandında en sağlam iki seçenek bunlar.
Diğer uygun fiyatlı tabletlerde sadece basit dokunmatik kalem çalışıyor; yani avuç içi reddi ve basınç hassasiyeti gibi özellikler yok.

Casper onermeyin bence cok sikintisini cektim almayin aldirmayin.

Hocam Xiaomi Huawei gibi markalarda kalemi orijinal temin etmek cok zor stoklarda olmuyor hiçbir zaman. Hem ekstradan ucret odemek pek mantikli degil gibi 10k butcesi varmis o durumda zaten Tab S10FE daha iyi bir secenek olacaktir bence.

Haklı olabilirsiniz, Casper'la sorun yaşayan çok kişi var. Ben de özellikle bu bütçede herkese kesin alın demek istemedim zaten.
Sadece 10.000 TL civarında kalemi kutudan çıkan/aktif kalem destekli model sayısı çok az olduğu için seçenek olarak yazdım. Alacak kişinin yorumları okuyup ona göre karar vermesi en sağlıklısı.
Ben Samsung S7 FE kullanıyorum.
Onun gibi gerçek aktif kalem desteği (S-Pen + avuç içi reddi) olan tabletleri referans alıyorum. Bu yüzden 10.000 TL civarında benzer “aktif kalem” deneyimi verecek seçenekleri yazdım.
Casper’a negatif deneyim yaşayanlar olabilir; onun yerine S-Pen gibi gerçek destek sunan modeller veya Pen’li uyumlu tabletlere bakmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

İkisininde kalemi stokta sorun yok. Huawei'in kalemini temin etmek kolay stokları bitmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı