Kali Linux 64 Bit yükleme

Çözüm
BIOS üzerinden nasıl açıldığı hakkında bilgim yok biraz açıklarsanız?
Sanallaştırmayı açmadan sanal makine kuramazsınız. Anakart/dizüstü modelinize göre UEFI/BIOS'a girme yöntemi değişebilir. Modeli söyleyin tuşu söyleyelim. Açılışta bilgisayarın logosu geldiğinde ilgili tuşa basıp UEFI/BIOS'a gireceksiniz, "CPU Configuration" sekmesi altından "Virtualization Technology" veya "VT-D" gibi bir ismi olan ayarı açacaksınız. Kaydedip çıkacaksınız.
İşletim sisteminiz 64-bit mi? Kali Linux'u ISO ile mi kurmayı deniyorsunuz? Eğer ISO ile kurmayı deniyorsanız denemeyin. Kali'nin sitesinden VirtualBox için uygun olan OVA dosyasını indirin.

Ayrıca VirtualBox'u beğenmiyorum. VMware Player kullanın bence.

64 Bit sistemim VMware Player a bakıcağım şimdi
Detaylı sistem bilginizi alabilir miyim? Kaç GB RAM var gibi.
İntel İ5 3230m
8GB RAM 4+4
500 GB HDD 100 boş
Radeon Hd 7670M
İşlemcinizin sanallaştırma özelliği açık mı? BIOS üzerinden açmayı deneyiniz.
Bios üzerinden nasıl açıldığı hakkında bilgim yok biraz açıklarsanız ?

BIOS üzerinden nasıl açıldığı hakkında bilgim yok biraz açıklarsanız?
Sanallaştırmayı açmadan sanal makine kuramazsınız. Anakart/dizüstü modelinize göre UEFI/BIOS'a girme yöntemi değişebilir. Modeli söyleyin tuşu söyleyelim. Açılışta bilgisayarın logosu geldiğinde ilgili tuşa basıp UEFI/BIOS'a gireceksiniz, "CPU Configuration" sekmesi altından "Virtualization Technology" veya "VT-D" gibi bir ismi olan ayarı açacaksınız. Kaydedip çıkacaksınız.

Çözüm
Deneyip geliyorum.
64 Bit seçeneği geldi teşekkür ederim bu sorunu yaşayanlar arkadaşın dediğini denesin düzeliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…