Kali Linux birden donuyor

Kod:
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
Calculating upgrade... Done
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:

The following packages have unmet dependencies:
 libwacom9 : Depends: libwacom-common (= 2.1.0-2) but 1.12-1 is to be installed
E: Broken packages
bu şekilde hocam

Kod:
sudo apt-get update --fix-missing

sudo apt-get install -f

sudo apt-get update
sudo apt-get clean
sudo apt-get autoremove
Teker teker dener misiniz?
Ek olarak

Kod:
sudo dpkg --remove -force --force-remove-reinstreq libwacom-common

The following packages have unmet dependencies: libwacom9 : Depends: libwacom-common (= 2.1.0-2) but 1.12-1 is to be installed E: Broken packages

Kali için destek vermiyorum normalde (lütfen Kali ile ilgili konulara etiketlemeyin beni), çünkü içindeki araçların illegal kullanımı olasılığı çok yüksek. Ama sorun Kali'nin sid tabanlı olması dolayısıyla, yukarı akış oldukça hızlı oluyor sid'de. Bu tür durumlar için apt dist-upgrade kullanılmalı, bu şekilde hem upstream'den gelen yapılandırmalar etkin olur ve bununla ilgili bağımlılık sorunları daha kolay çözülür.

@OzgunP bakar mısınız?

Debian tabanını kullandığın için, senin bilgin olsun diye dönüş yaptım.

@OzgunP Tamamdır hocam, kusura bakmayın.
Teşekkür ederim. Ben de aynı paketle ilgili aynı hatayı almıştım diye hatırlıyorum fakat apt-get update kullanınca sorunum çözülmüştü garip bir şekilde. apt dist-upgrade kullanacağım bundan sonra.

Son düzenleme:
Kali için destek vermiyorum normalde (lütfen Kali ile ilgili konulara etiketlemeyin beni), çünkü içindeki araçların illegal kullanımı olasılığı çok yüksek. Ama sorun Kali'nin sid tabanlı olması dolayısıyla, yukarı akış oldukça hızlı oluyor sid'de. Bu tür durumlar için apt dist-upgrade kullanılmalı, bu şekilde hem upstream'den gelen yapılandırmalar etkin olur ve bununla ilgili bağımlılık sorunları daha kolay çözülür.

Bu şekilde çözüldü, teşekkür ederim ve kusura bakmayınız. Benim de bilgim yoktu düşünceniz hakkında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı