Çözüldü Kali Linux bölüm silme işlemi neden engelleniyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Önder Doruk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçenlerde Kali Linux kurdum fakat pek memnun olmadım ve silmek istedim. Disk yönetimi'nde Kali Linux'un kurulu olduğu alanı silmek için sağ tıkladığımda sadece “yardım” seçeneği çıkıyor. Biraz YouTube'da dolaştıktan sonra Ali abimin videosuna denk geldim. CMD'den videodaki komutları sırasıyla yazdım fakat bu sefer de ekteki gibi bir uyarı veriyor. Nasıl silebilirim?

Disk'in basit birim olmasından kaynaklı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-30_235631943.png
    resim_2025-07-30_235631943.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 1753909073441.png
    1753909073441.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 20
Çözüm
Hocam minitool Partition kullandım ama yine sildirmedi. Bende diski clearladım (ben sadece Kali'yi siler sanmıştım.) Ama hem D diskimi hem de Windows Boot Manager'i silmiş zar zor yükledim artık çalışıyor bilgisayar. Teşekkürler cevap için. Bu ara siz yazmadan oldu bu olaylar sizinle bir alakası yok :)
EaseUS Partition veya MiniTool Partition kullan. Dinamik disk olarak görüyor olması lazım. Bu yüzden işlem kısıtlı.
EaseUS Partition veya MiniTool Partition kullan. Dinamik disk olarak görüyor olması lazım. Bu yüzden işlem kısıtlı.

Hocam minitool Partition kullandım ama yine sildirmedi. Bende diski clearladım (ben sadece Kali'yi siler sanmıştım.) Ama hem D diskimi hem de Windows Boot Manager'i silmiş zar zor yükledim artık çalışıyor bilgisayar. Teşekkürler cevap için. Bu ara siz yazmadan oldu bu olaylar sizinle bir alakası yok :)

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı