Kali Linux Boot olarak gözükmüyor

Makaleler
4
Şimdi sıkıntı şöyle ben Dual Boot olarak Kali Linux kurdum ve sonradan BIOS'a baktığımda Windows gözükmüyordu Kali Linux'den Windows portable indirdim USB'ye kurdum ve EFI'yi kontrol ettim ama EFI silinmişti bende Windows'u tekrar kurdum bu kezde Kali Linux gitti EFI'yi kontrol ettim ama bir sorun yok sorunu bayağı çözmeyi denedim ama bir çözüm yolu bulamadım USB'ye Kali Linux Live indirdim çünkü Kali Linux dosyalarına erişemiyorum Windows Kali Linux diskini görmüyor Kali Linux için diskimi bölüp 102 GB'lık bir alan oluşturdum ve oraya kurulumu yaptım diskin diğer bölümünde ise dosyalarım var bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Cevabım yerine gitmiş ki. Irkçılığa da başadın. Suçlu insan sinirlenir kardeşim, sen sen ol bir dahaki sefere niyetini daha iyi sakla. Sen benim seviyemde değilsin, seninle muhattab olup kalitemi düşürmeyeceğim.
İkisinin de Windows kullanıyor olması ne kadar manidar değil mi? Adamlar daha sistem kuramıyor ama dilleri pabuç kadar uzun. Ben size daha ne deyim kolay gelsin.

Ben sistem mi kuramıyorum :D bekle.

Niyetlerini bilemem ancak terbiyesizlik yapmışlar biraz. Ben raporluyorum, siz de raporlayın. Saygısız kişilere yardım etmeye gerek yok.

Kesinlikle ezilince gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Harbiden haklısın bu adamlar Windows ile iki EFI kullanmaya çalışıyordu, Windows 2 EFI ile sorun yapar dedim diye bir dövmedikleri kaldı yani. Harbiden insanın da böylesi. Umarım bu forumu bir an evvel sizin gibi insanlardan temizlerler.

Partisyonu olmadan kurulum yapabileceğini sanan adam gelmiş benimle Linux tartışıyor. Ulan daha neler göreceğiz be.
Yıllardır aynı soruyu ben de soruyorum kendi kendime. Kaç tane forumda/toplulukta gördüysem de çoğunluk aynıydı. Kimseye gönderme yapmıyorum, kimse üzerine alınmasın. GNU/Linux, Unix konusunda ne kadar bilgili olursanız olun, hiçbir zaman malum dağıtımı kullanan belirli bir kitleden daha çok şey bilmiş olmuyorsunuz. Aynı durum daha eski yıllarda BackTrack ile vardı. YouTube üzerinde metin belgesi açıp "Merhaba arkadaşlar bugün Kali Linux ile falanca siteyi hackleyeceğiz" tarzında videolar olduğu sürece böyle devam edecek gibi. Bu tarz buram buram bilgi(!) kokan konuları göz ardı ediyorum genelde.

Yıllardır aynı soruyu ben de soruyorum kendi kendime. Kaç tane forumda/toplulukta gördüysem de çoğunluk aynıydı. Kimseye gönderme yapmıyorum, kimse üzerine alınmasın. GNU/Linux, Unix konusunda ne kadar bilgili olursanız olun, hiçbir zaman malum dağıtımı kullanan belirli bir kitleden daha çok şey bilmiş olmuyorsunuz. Aynı durum daha eski yıllarda BackTrack ile vardı. YouTube üzerinde metin belgesi açıp "Merhaba arkadaşlar bugün Kali Linux ile falanca siteyi hackleyeceğiz" tarzında videolar olduğu sürece böyle devam edecek gibi. Bu tarz buram buram bilgi(!) kokan konuları göz ardı ediyorum genelde.
Yani derdim birşey bilmek de değil. Sadece deneyimlerimi paylaşıyorum ben, yıllardır Linux kullanıyorum. Bir şeyden bahsediyorsam da ya bunun hakkında bilgi sahibiyimdir yada deneyim. Ama bu adamlar şaka gibi ya, hiçbirşey bilmediklerinin bal gibi farkındalar. Sırf bir konuda üste çıkayımda egolarımı rahatlatayım dan başka hiçbirşey görmüyorum bu insanlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı