Şimdi Windows 7 olan pce kali linux USB den kurulumuna başladım kurulum sırasında disk bolumleme bölümüne geldigimde mantıksal alan yani önceden ayirdigim disk icin ext 4 dosya formatı / kök dizin ayarlaması yaptım ondan sonra ondan 5 GB ayırarak takas alanı yaptım devam et diyerek kurulumun yüklenmesini sağladım ama ne olduysa disk hatası verdi geri dön butonu bile yok duzeltmek için PC yi kapattım geri actigimda sorunla karşılaştım uzun lafın kısası sorun USB takmadan boot menü şifresi istiyip girdiğimde bilgisayarin kendini kapatip açması bir nevi işletim sistemi olmadığı için restartlamasi gibi herhangi işletim sistemine girilmiyor
Eki Görüntüle 588425Eki Görüntüle 588426 biosu açmaya çalıştığında bootmenu geliyor app menüden boota giriliyor asıl amacım USB bellekteki kurulumu açmak ama sata CD ve sata HD deki işletim sistemleri açılmıyor normalde actigimda Windows 7 ye geçiş ekranı gelmedi lazım ama gelmiyor USB takigimda kali linux yüklemek için önceden gayet normal çalıştı ne olduysa kali linuxsetupundan çıkmak zorunda olduğumda oldu sorun sata CD ve sata HDD mi bootmu kali linuxu tekrarmi yuklemeliyim yoksa başka sorunmu var şimdiden tesekkurler