Kali Linux durduk yere hata veriyor

eren_xwq7

Femtopat
Daha fazla  
Bilişim okuyorum, hacking ile ilgileniyorum, cihazım eski bu sebeple. Son sürüm Kali Linux kurdum, ancak Kali Linux durduk yere hatalar vermeye başladı. Örneğin sudo hatası root geçmiyorum veya Wine hatası. Bu hata cihazla ilgilidir galiba. Sizce bu hatalar neden oluyor?

Hata oranı çok, hiç yok diyecek kadar düşük ve eski bilgisayar için az RAM kullanan pentest işletim sistemi var mı önerebileceğiniz?

Bilişim okuyorum, hacking ile ilgileniyorum, cihazım eski bu sebeple. Son sürüm Kali Linux kurdum, ancak Kali Linux durduk yere hatalar vermeye başladı. Örneğin sudo hatası root geçmiyorum veya Wine hatası. Bu hata cihazla ilgilidir galiba. Sizce bu hatalar neden oluyor?

Hata oranı çok, hiç yok diyecek kadar düşük ve eski bilgisayar için az RAM kullanan pentest işletim sistemi var mı önerebileceğiniz?

İlk hata için sudo su yazdıktan sonra tamamiyle root olup ondan sonra yapabilirsiniz yapacağınız işlemleri eğer olmuyor derseniz de terminale sağ tıklayıp open as root dedikten sonra açabilirsiniz. İkincisi içinse metasplaotible 2 diyebilirim hem normalde de çok kullanılır ve çok da RAM vesaire istemez.

İlk hata için sudo su yazdıktan sonra tamamiyle root olup ondan sonra yapabilirsiniz yapacağınız işlemleri eğer olmuyor derseniz de terminale sağ tıklayıp open as root dedikten sonra açabilirsiniz. İkincisi içinse metasplaotible 2 diyebilirim hem normalde de çok kullanılır ve çok da RAM vesaire istemez.

Sudo sorununu çözmek için su ile root geçmeye çalışıyorum ancak olmuyor.

Siz araç önerdiniz galiba işletim sistemine ihtiyacım var durduk yere hata vermeyen birkaç kişi parrot OS dedi ama hata oranı düşük ve sistemi yormaz dedi.

Ne hata verdiğini biraz daha açıklarsanız da yardımcı olabiliriz. Ayrıca gidip son sürüm kurmanıza gerek yok, eski sürümlere de bakabilirsiniz.

Sudo su yapınca service hatası falan veriyor galiba /etc/hosts herinden isim koymam lazım ama onun içinde root geçmem gerek

Su komutu ile root geçmeye çalışınca tfygh: Command not found diyor galiba bug falan girdi

Kali Linux'un eski sürümlerini kurduğumda durduk yere hata verme oranı azalır mı ki yoksa direk Black Arch veya parrot mu kullanayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı