Kali Linux içinden Windows USB'si Hazırlama

alican123

Centipat
Boot edecek sistem UEFI mi, Legacy mi? Belleği nasıl hazırladın? ISO nereden indi?

Hocam ben Kali Linux yüklemiştim ama şimdi windoows yüklemek istiyorum fakat ne yapsam olmuyor. 3 gündür araştırma yapıyorum Türk ve yabancı kaynaklardan. Fakat USB'ye ISO'yu terminal üzerinden yazdırsam bile Boot ekranı gelmiyor. Yardım eder misiniz? Kafayı yemek üzereyim. Başka bilgisayarım yok nasıl halledebilirim Kali Linux içinde hapsolmuş durumdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Linux yüklemiştim ama şimdi windoows yüklemek istiyorum fakat ne yapsam olmuyor. 3 gündür araştırma yapıyorum Türk ve yabancı kaynaklardan. Fakat USB'ye ISO'yu terminal üzerinden yazdırsam bile Boot ekranı gelmiyor yardım eder misiniz? Kafayı yemek üzereyim.

Woeusb kullandın mı? Bu arada hangi Linux dağıtı mı?

Hocam ben Kali Linux yüklemiştim ama şimdi windoows yüklemek istiyorum fakat ne yapsam olmuyor. 3 gündür araştırma yapıyorum Türk ve yabancı kaynaklardan. Fakat USB'ye ISO'yu terminal üzerinden yazdırsam bile Boot ekranı gelmiyor yardım eder misiniz? Kafayı yemek üzereyim. Başka bilgisayarım yok nasıl halledebilirim Kali Linux içinde hapsolmuş durumdayım.

CD - DVD sürücün var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı