egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.095 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 3 Aralık 2022 #1 Kali Linux kurulduğu sırada bilgisayar kurulum medyanız yüklenemedi, USB'yi takın diyor ancak USB takılı, bunun sebebi nedir? Ayrıca cihaz çok eski, ondan kaynaklı olabilir mi?
Kali Linux kurulduğu sırada bilgisayar kurulum medyanız yüklenemedi, USB'yi takın diyor ancak USB takılı, bunun sebebi nedir? Ayrıca cihaz çok eski, ondan kaynaklı olabilir mi?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #11 egeoz316 dedi: Hocam giriş ekranına geldim ancak hiçbir şekilde şifremi kabul etmiyor. Kullanıcı adına neyi girmemiz lazım? Şimdi de failed to boot diyor. Genişletmek için tıkla... Kurulumda hata yapmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
egeoz316 dedi: Hocam giriş ekranına geldim ancak hiçbir şekilde şifremi kabul etmiyor. Kullanıcı adına neyi girmemiz lazım? Şimdi de failed to boot diyor. Genişletmek için tıkla... Kurulumda hata yapmış olabilir misiniz?
KS KS egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.095 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 3 Aralık 2022 #12 K.Makise dedi: Kurulumda hata yapmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Baştaki iki seçenekten alttakini seçince açıldı, sorun kalmadı şimdilik. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Kurulumda hata yapmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Baştaki iki seçenekten alttakini seçince açıldı, sorun kalmadı şimdilik.
TechnoBicirik Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Sistem Özellikleri Poco X6 Pro 5G Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #13 egeoz316 dedi: Hocam giriş ekranına geldim ancak hiçbir şekilde şifremi kabul etmiyor. Kullanıcı adına neyi girmemiz lazım? Şimdi de failed to boot diyor. Genişletmek için tıkla... Bence sıfırdan kur en kolayı Artı 0 Eksi
egeoz316 dedi: Hocam giriş ekranına geldim ancak hiçbir şekilde şifremi kabul etmiyor. Kullanıcı adına neyi girmemiz lazım? Şimdi de failed to boot diyor. Genişletmek için tıkla... Bence sıfırdan kur en kolayı