Kali Linux Kurulumda "Please insert the disc labeled" Hatası

ErdemErdogdu198

Yoctopat
Daha fazla  
Selam. Foruma yeni kayıt oldum. Bir hatam olursa affola.
Soruma gelecek olursam. Kali Linux'u laptopuma Dual boot şeklinde kuruyordum. Fakat kurulumun son aşamasında iken " /media/cdrom please insert the disc labeled "
Hatasını aldım. Biraz araştırdım /etc/apt/sources.list dosyasının içine girip bazı satırların başına "#" işaretini eklemem gerekiyormuş fakat ben nasıl yapılacağını bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
İyi sosyaller herkese.

Selam. Foruma yeni kayıt oldum. Bir hatam olursa affola.
Soruma gelecek olursam. Kali Linux'u laptopuma Dual boot şeklinde kuruyordum. Fakat kurulumun son aşamasında iken " /media/cdrom please insert the disc labeled "
Hatasını aldım. Biraz araştırdım /etc/apt/sources.list dosyasının içine girip bazı satırların başına "#" işaretini eklemem gerekiyormuş fakat ben nasıl yapılacağını bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
İyi sosyaller herkese.

Hocam ekranın fotoğrafını atın lütfen.

Dosya Ekleri

• kalifotograf1.PNG
    kalifotograf1.PNG
    3,2 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam Rufus'tan ISO olarak yazdırmayı denediniz mi? O şekilde ben hiç hata almadan çok kez kurdum. Bir de öyle deneyin isterseniz başka hata alırsanız buraya yazarsınız yardımcı olmaya çalışırım.

Bende aynı şekilde Rufus programı ile yazdırdım. Fakat hatanın çözümünü hala bulamadım. Yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı