Merhaba. Ben USB belleğime Kali Live indirdim (son sürüm) laptopu USB'den başlatıyorum Kali'ye giriyorum her şey geliyor gayet normal ama internet bağlantıları kısmında Wi-Fi yok. Sadece "Ethernet not connected" yazıyor başka bir şey yok Wi-Fi gözükmüyor ne yapabilirim?
Merhaba. Ben USB belleğime Kali Live indirdim (son sürüm) laptopu USB'den başlatıyorum Kali'ye giriyorum her şey geliyor gayet normal ama internet bağlantıları kısmında Wi-Fi yok. Sadece "Ethernet not connected" yazıyor başka bir şey yok Wi-Fi gözükmüyor ne yapabilirim?
restart komutunu bir çok kez kullandım ama hiç işe yaramadı airmon-ng bir kaçkez ytde gördüğüm videolardaki komutları fln kullanmıştım airmon-ng wlan0 up fln
Restart komutunu birçok kez kullandım ama hiç işe yaramadı airmon-ng bir kaçkez YT'de gördüğüm videolardaki komutları falan kullanmıştım airmon-ng WLAN0 up falan.