Kali Linux masaüstü ortamı değişikliği nasıl yapılır?

sansTR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
System Manufacturer: Asus Rog Strix
System Model: B550-E Gaming Wifi
Processor: AMD Ryzen 5 5600
Memory: 32GB
Card name: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER
Herkese iyi sosyaller. Kali Linux kullanıyorum ve masaüstünü görseldeki gibi nasıl yapabilirim?

a95e38e3acb30b0f0934068f80fa7e4e.jpg

Herkese iyi sosyaller. Kali Linux kullanıyorum ve masaüstünü görseldeki gibi nasıl yapabilirim?

Eki Görüntüle 2413883

Hangi masaüstü bilmiyorum ama yapmak istediğiniz: (Hyprland diye düşünüyorum ama emin değilim)
sudo apt update && sudo apt install hyprland hyprpaper hyprlock kitty -y

Sonra LightDM'e geçip masaüstü olarak Hyprland'i seçiyoruz ama kendisi bayağı konfigürasyon ister, haberiniz olsun (sırf Hyprland değil, bu sway ve i3WM vb. için de geçerli.)

Kullandığın masaüstü ortamının kişiselleştirme araçlarını kullanarak buna benzetebilirsin.
Eğer XFCE ile kurduysan bi hayli kolay olacaktır. Bence XFCE kişiselleştirmesi kolay bir arayüz.

Resmi bulduğun yerde kullanılan tema, masaüstü arkaplanı ve DE/WM gibi şeylerin bilgileri paylaşılır onlara bak.
Yada hazır konfigurasyonlarıda paylaşabilirler.

Benim tavsiyem Plasma gibi kişiselleştirmesi kolay bir arayüzü kurman ve onun ile oynaman.
Nedenini sorarsan hyperland ve sway gibi pencere yöneticielrini kişiselleştirmeyi öğrenmek biraz vakit ister ama önerdiğim Plasma gibi bir masaüstünü kişiselleştirmek bi hayli kolay olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı