Kali Linux masaüstüne ulaşılmıyor

Goksah

Kilopat
Merhabalar Kali Linux'u bugün ilk defa kurdum. Kurulum tamamlandıktan sonra giriş yapmamı istiyor giriş yapıyorum ancak o şekilde kalıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok, herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten şifrenizi girmişsiniz. Bir komut lazım ama ne bende bilyorum. Pardus de bende bu sorunu yaşıyorum. Eğer olursa sudo -s yazabilir misiniz.
Şifrenizi istiyor, belli ki bir şifre koymuşsunuz.
Siz pardus işletim sisteminden anlar mısınız? Eğer anlarsanız bir discord veya buradan konuşabilir miyiz?

Şifrenizi istiyor, belli ki bir şifre koymuşsunuz.
Şifreyi de girdikten sonra bu şekilde kalıyor.
Zaten şifrenizi girmişsiniz. Bir komut lazım ama ne bende bilyorum. Pardus de bende bu sorunu yaşıyorum. Eğer olursa sudo -s yazabilir misiniz.

Siz pardus işletim sisteminden anlar mısınız? Eğer anlarsanız bir discord veya buradan konuşabilir miyiz?
Araştırdığım kadarıyla çözümü yok gibi tekrar kuruyorum.

Kısa bir süre kullanmıştım ama çok fazla teknik bilgim yok. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı