Goksah
Kilopat
Siz pardus işletim sisteminden anlar mısınız? Eğer anlarsanız bir discord veya buradan konuşabilir miyiz?Şifrenizi istiyor, belli ki bir şifre koymuşsunuz.
Şifreyi de girdikten sonra bu şekilde kalıyor.Şifrenizi istiyor, belli ki bir şifre koymuşsunuz.
Araştırdığım kadarıyla çözümü yok gibi tekrar kuruyorum.Zaten şifrenizi girmişsiniz. Bir komut lazım ama ne bende bilyorum. Pardus de bende bu sorunu yaşıyorum. Eğer olursa sudo -s yazabilir misiniz.
Siz pardus işletim sisteminden anlar mısınız? Eğer anlarsanız bir discord veya buradan konuşabilir miyiz?
Kısa bir süre kullanmıştım ama çok fazla teknik bilgim yok.Zaten şifrenizi girmişsiniz. Bir komut lazım ama ne bende bilyorum. Pardus de bende bu sorunu yaşıyorum. Eğer olursa sudo -s yazabilir misiniz.
Siz pardus işletim sisteminden anlar mısınız? Eğer anlarsanız bir discord veya buradan konuşabilir miyiz?
Bende bir sorun var çözemedim. Discord veya başka yerden hiç olmadı burdan yardım eder misiniz.Kısa bir süre kullanmıştım ama çok fazla teknik bilgim yok.![]()
İşe yaramadı o komut.Startx komutunu deneyin bi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.