Kali Linux nasıldır?

AsdAsLAYEr

Hectopat
Yer
Antalya Merkez
Daha fazla  
Arkadaşlar, artık Windows yaptığım işlerde işimi çok görmüyor o yüzden Kali Linux'a geçmek istiyorum. Deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilirler mi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kali kullanarak Linux'tan soğursunuz.

Linux Mint kullanın.

Acaba ne için kullanacaksınız? Eğer siber güvenlik ile işiniz yok ise @Disty hocamızın dediği gibi Mint Cinnamon veya başka bir kullanıcı dostu dağıtım tercih etmeniz olacaktır.

Hocam %70 hack, siber olaylara merak saldınız, o yüzden denemek istiyorsunuz ama bence önce sade bir dağıtım kullanmalısınız Mint olabilir mesela.

Arkadaşlar, artık Windows yaptığım işlerde işimi çok görmüyor o yüzden Kali Linux'a geçmek istiyorum. Deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilirler mi mi?
Ne için kullanacağına bağlı. Günlük kullanım için Linux Mint ve MX Linux gibi dağıtımları tercih etmelisin. Kali kesinlikle günlük kullanım için uygun değil.

Hocam %70 hack, siber olaylara merak saldınız, o yüzden denemek istiyorsunuz ama bence önce sade bir dağıtım kullanmalısınız Mint olabilir mesela.

Evet Windows'ta bu olayları gerçekleştirmek pek mümkün değil Mint kullandınız mı? Kullandıysanız deneyiminiz nasıldı?

Ne için kullanacağına bağlı. Günlük kullanım için Linux Mint ve MX Linux gibi dağıtımları tercih etmelisin. Kali kesinlikle günlük kullanım için uygun değil.

Evet biliyorum günlük işler için kullanmak gibi bir planım yok.

Evet Windows'ta bu olayları gerçekleştirmek pek mümkün değil Mint kullandınız mı? Kullandıysanız deneyiminiz nasıldı?

Evet biliyorum günlük işler için kullanmak gibi bir planım yok.

Mint kullandım günlük kullanım için uygun ve içine Kali araçlarını da kurabilirsiniz.

Hem Kali siber güvenlik için bu kadar çok tercih ediliyor ise vardır bir bildikleri.

Mint güzel ilk kullanım için bence gayet iyi, biraz kullandıktan sonra da içine bir kaç hack toolu kurarsınız deneyimlersiniz .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı