Doğrudur ama işim var işte biraz, kali linux güzel bir dağıtım, seviyorum teması olsun, şeyi olsun.Yani linux indirmek bı hata bence çünkü 3 4 defa linux indirdim hepsindedr pişman oldum çünkü kullanımı zor tüm programları ve oyunları indiremiyorsun
Birebir işte, hatayı yazmışım zaten.Yani linux indirmek bı hata bence çünkü 3 4 defa linux indirdim hepsindedr pişman oldum çünkü kullanımı zor tüm programları ve oyunları indiremiyorsun
Foto atarmisiniz
RTX 4050, şu anda Rufus'tan tekrar yükleme yapıyorum, internetten birkaç şey indirdi, bekliyorum, sonra tekrar kurup deneyeceğim.
Bir dakika, everything sürümünü yazacağım şimdi.Bu konuda daha yeni paketleri alan bir dağıtım kullanarak çözmüşler.
Kali Debian tabanlı bir dağıtım. Debian o konuda bahsedildiği gibi güncellemeleri geriden takip eder.
OpenSUSE tumbleweed ile denemenizi isteyeceğim bu dağıtım son sürüm güncellemeleri almayı hedefler.
Sanırım görünüşünden dolayı Kali Linux kurmak istiyorsun. Kali Linux masaüstü için Xfce kullanıyor istersen tercih edebilirsin. Bence sundukları diğer masaüstleri için de bir şans ver.
Test etmek için aşağıdaki alternatif indirmelerden canlı ortam dosyalarını kullanabilirsin.
Daha rahat bulabilmen için ekran görüntüsü koymak istiyordum ama maalesef ekran görüntüsü yükler iken sunucu hatası diye bir sorun ile karşılaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.