nextron.bat Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Bilgisayarıma Arch Linux kuracağım fakat bilgisayarın açılışında klavye çalışmadığı için BIOS'a giremiyorum. ISO dosyasını flasha kurdum BIOS'a girmeden nasıl kurabilirim?
Bilgisayarıma Arch Linux kuracağım fakat bilgisayarın açılışında klavye çalışmadığı için BIOS'a giremiyorum. ISO dosyasını flasha kurdum BIOS'a girmeden nasıl kurabilirim?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 26 Şubat 2022 #2 Başlat > Güç düğmesine basın. Sonra Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat tuşuna basın. Sizi şuna benzer bir ekran karşılayacak. Buradan Aygıt kullan > USB adını seçin. Artı 0 Eksi
Başlat > Güç düğmesine basın. Sonra Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat tuşuna basın. Sizi şuna benzer bir ekran karşılayacak. Buradan Aygıt kullan > USB adını seçin.
KS KS nextron.bat Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 afacanc38 dedi: Başlat > Güç düğmesine basın. Sonra Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat tuşuna basın. Sizi şuna benzer bir ekran karşılayacak. Eki Görüntüle 1316689 Buradan Aygıt kullan > USB adını seçin. Genişletmek için tıkla... Kali linux kullaniyorum Artı 0 Eksi
afacanc38 dedi: Başlat > Güç düğmesine basın. Sonra Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat tuşuna basın. Sizi şuna benzer bir ekran karşılayacak. Eki Görüntüle 1316689 Buradan Aygıt kullan > USB adını seçin. Genişletmek için tıkla... Kali linux kullaniyorum
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 26 Şubat 2022 #4 nextron.bat dedi: Kali linux kullaniyorum Genişletmek için tıkla... UEFI şekilde kurduysanız bu komut sizi BIOS'a atar. Kod:Panoya kopyala sudo systemctl reboot --firmware Artı 0 Eksi
nextron.bat dedi: Kali linux kullaniyorum Genişletmek için tıkla... UEFI şekilde kurduysanız bu komut sizi BIOS'a atar. Kod:Panoya kopyala sudo systemctl reboot --firmware