KisacaKaan Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Terminali daha yeni kurdum, root için kodu yazıyorum da şifre kısmında tuşa basmıyor. Farklı kodlarda da aynı durum oluyor. Çözümü nedir? Dosya Ekleri resim_2022-03-25_211653.png 47,9 KB · Görüntüleme: 70
Terminali daha yeni kurdum, root için kodu yazıyorum da şifre kısmında tuşa basmıyor. Farklı kodlarda da aynı durum oluyor. Çözümü nedir?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 25 Mart 2022 #2 Şifre gözükmez ama siz aslında yazıyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2022 #3 KisacaKaan dedi: Terminali daha yeni kurdum, root için kodu yazıyorum da şifre kısmında tuşa basmıyor. Farklı kodlarda da aynı durum oluyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmuyor gibi olur ama siz şifreyi yazıp entera basınca olur. Artı 0 Eksi
KisacaKaan dedi: Terminali daha yeni kurdum, root için kodu yazıyorum da şifre kısmında tuşa basmıyor. Farklı kodlarda da aynı durum oluyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmuyor gibi olur ama siz şifreyi yazıp entera basınca olur.
F fego12 Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #4 Bu bir güvenlik önlemidir bu noktada siz göremezsiniz ancak yazılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS KisacaKaan Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #5 fego12 dedi: Bu bir güvenlik önlemidir bu noktada siz göremezsiniz ancak yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu yeni guncellemede mi geldi? 6 7 ay oncesinde yoktu diye hatirliyorum. Artı 0 Eksi
fego12 dedi: Bu bir güvenlik önlemidir bu noktada siz göremezsiniz ancak yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu yeni guncellemede mi geldi? 6 7 ay oncesinde yoktu diye hatirliyorum.
F fego12 Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #6 KisacaKaan dedi: Bu yeni guncellemede mi geldi? 6 7 ay oncesinde yoktu diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkcası ben uzun zamandır kullanıyorum, hep böyle idi hocam. Zira çok önemli bir husus değil, karakter sayısını belli etmeyerek sizi güvende tutuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022 Artı 0 Eksi
KisacaKaan dedi: Bu yeni guncellemede mi geldi? 6 7 ay oncesinde yoktu diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkcası ben uzun zamandır kullanıyorum, hep böyle idi hocam. Zira çok önemli bir husus değil, karakter sayısını belli etmeyerek sizi güvende tutuyor.
KS KS KisacaKaan Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #7 fego12 dedi: Açıkcası ben uzun zamandır kullanıyorum, hep böyle idi hocam. Zira çok önemli bir husus değil, karakter sayısını belli etmeyerek sizi güvende tutuyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam, çok kullanamadım uzun zamandır da kullanmıyordum, bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Artı 0 Eksi
fego12 dedi: Açıkcası ben uzun zamandır kullanıyorum, hep böyle idi hocam. Zira çok önemli bir husus değil, karakter sayısını belli etmeyerek sizi güvende tutuyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam, çok kullanamadım uzun zamandır da kullanmıyordum, bilgilendirdiğiniz için sağ olun.
F fego12 Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #8 KisacaKaan dedi: Kusura bakmayın hocam, çok kullanamadım uzun zamandır da kullanmıyordum, bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
KisacaKaan dedi: Kusura bakmayın hocam, çok kullanamadım uzun zamandır da kullanmıyordum, bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.