- Makaleler
- 1
Asıl Person of İnterest izlemeyen kendine hacker demesin. Mr. Robot saçma bir diziye döndüydü en son.Mr. Robot'u izlemeyen de kendine hacker demesin.![]()
Asıl Person of İnterest izlemeyen kendine hacker demesin. Mr. Robot saçma bir diziye döndüydü en son.Mr. Robot'u izlemeyen de kendine hacker demesin.![]()
4. Final sezonunu izlemediniz sanırım?Mr. Robot saçma bir diziye döndüydü en son.
4. Final sezonunu izlemediniz sanırım?
İlk 3 bolumu izleyip bırakmıştım.![]()
![]()
Dün bitirdim, bu kadar iyi dizi yapılamaz. Favori dizim Rick and Morty diye gezinir, herkese anlatır, on beş kere izlerdim. Şimdi işe bak ya...Mr. Robot'u izlemeyen de kendine hacker demesin.![]()
Metasploit gibi programların sadece isimlerini değiştirip kullanıyorlar dizide bazen kendi programlarını yazıyorlar. Üstüne cidden düşünülmüş ve baya fark edilmeyen detaylara sahip bir dizi. Mesela ilk bölümde Güllüoğlu Manhattan'da bir sahne geçiyor. Bu hacking işlemlerinde danışılan kişi ya da yapımcılardan biri Türk'tü diye hatırlıyorum. 5 defa izledim her izlediğimde daha farklı bir şeyleri fark ediyorum. Cidden izlenmesi gereken bir dizi.Dün bitirdim, bu kadar iyi dizi yapılamaz. Favori dizim Rick and Morty diye gezinir, herkese anlatır, on beş kere izlerdim. Şimdi işe bak ya...
Daha yeni bir etik hack kursu aldım, direk Kali kurdurdular. Durun bakalım "FaCe ÇaLaBiLiYoN mU?" sorusuna yanıt verebilecek miyiz?
Hocam 3 bölüm izleyip diziye nasıl saçma diyorsunuz.İlk 3 bolumu izleyip bırakmıştım.![]()
Tüm dizinin ilk 3 bölümü, 4. Sezonun değil. Yanlış anlaşılmasın.
Hocam 3 bölüm izleyip diziye nasıl saçma diyorsunuz.Mr. Robot cidden başarılı ve gerçek araçların kullanıldığı bir dizi. Ben diziyi izlerken mesela Elliot'un kişisel bilgileri MP3 gömüp CD'ye yazmasını merak etmiştim ve bunu öğrenmiştim dizi sayesinde. Hem dizi izliyorsun hem bir şeyler kapabiliyorsun. İzlemeni öneririm.
![]()
Hocam 3 bölüm izleyip diziye nasıl saçma diyorsunuz.Mr.Robot cidden başarılı ve gerçek araçların kullanıldığı bir dizi. Ben diziyi izlerken mesela Elliot'un kişisel bilgileri MP3 gömüp CD'ye yazmasını merak etmiştim ve bunu öğrenmiştim dizi sayesinde. Hem dizi izliyosun hem birşeyler kapabiliyorsun. İzlemeni öneririm.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.