Çözüldü Kali Linux Update kısmında ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ülgenzade

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen7 6800h
Ekran Kartı: 3050ti 4GB 95W
SSD: MTFDKBA512TFH-1BC1AABHA HPS0043
Anakart: HP-8A22
Sudo upgrade sorunsuz lakin Update yaparken burada uzun süredir kaldı. Linux'da yeniyim bu sebeple bilmediğim için yapay zeka ile birkaç şeyler denedim. Lakin yine fayda etmedi. Bu kadar uzun kalması normal mi? DNS ayarı yaptım. Google DNS girdim. O da etki etmedi. (GNOME Kali)

Dosya Ekleri

• IMG_20250222_183433_248.jpg
    IMG_20250222_183433_248.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 38
Çözüm
Yazılım mağazası var, oradan güncelleyin. Bu arada "sudo su" yazmanıza normalde gerek yok, eğer yazarsanız da kodun başına yeniden "sudo" yazmayın.
Yazılım mağazası var, oradan güncelleyin. Bu arada "sudo su" yazmanıza normalde gerek yok, eğer yazarsanız da kodun başına yeniden "sudo" yazmayın.

Yazılım mağazası kendini güncelledikten sonra takılması gitti. Apt Update sonrası benden 'apt list --upgradable' yapmamı istedi (31 paket yükseltilebilir). Şimdi onu yaptım. Bu bitişi normal değil mi?

Dosya Ekleri

• 20250222_221048.jpg
    20250222_221048.jpg
    257,1 KB · Görüntüleme: 23
Normal hocam. Terminali kapatıp sistemi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu arada oradaki paketler rolling relase sunucusuna ait, Kali'nin haftalık olarak güncellediği depolara ait yani. Kurmasanız da yakın zamanda bir şey olmayacaktır.

Normal hocam. Terminali kapatıp sistemi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu arada oradaki paketler rolling relase sunucusuna ait, Kali'nin haftalık olarak güncellediği depolara ait yani. Kurmasanız da yakın zamanda bir şey olmayacaktır.
Teşekkürler hocam. Sorularım olursa konu açar sizi etiketlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı