linuxkuramiyorum Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:58 #1 Windows varken yanına Dual bootla Kali Linux kurdum. Restart istedi tuştan restart attım Excalibur'un logo ekranında kalıyor. BIOS'a girmiyor. Dosya Ekleri 17630494704078299446007370964297.jpg 165,7 KB · Görüntüleme: 5
Windows varken yanına Dual bootla Kali Linux kurdum. Restart istedi tuştan restart attım Excalibur'un logo ekranında kalıyor. BIOS'a girmiyor.
KS KS linuxkuramiyorum Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:37 #11 Einstein dedi: En kötü ihtimalle işletim sistemi yüklü diski söküp denemek lazım. Uğraşmak istemiyorsanız direkt garantiye yollayabilirsiniz. Tabii garantisi varsa. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok fakat yeni bir SSD alırsam çalışma ihtimali olabilir mi? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: En kötü ihtimalle işletim sistemi yüklü diski söküp denemek lazım. Uğraşmak istemiyorsanız direkt garantiye yollayabilirsiniz. Tabii garantisi varsa. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok fakat yeni bir SSD alırsam çalışma ihtimali olabilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.763 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:39 #12 linuxkuramiyorum dedi: Garantisi yok fakat yeni bir SSD alırsam çalışma ihtimali olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yüklü diski söküp BIOS'a erişmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
linuxkuramiyorum dedi: Garantisi yok fakat yeni bir SSD alırsam çalışma ihtimali olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yüklü diski söküp BIOS'a erişmeyi deneyin.
KS KS linuxkuramiyorum Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:40 #13 Einstein dedi: İşletim sistemi yüklü diski söküp BIOS'a erişmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Eğer çalışırsa BIOS'a girip format atmayı deneyebilirim deneyince geri döneceğim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: İşletim sistemi yüklü diski söküp BIOS'a erişmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Eğer çalışırsa BIOS'a girip format atmayı deneyebilirim deneyince geri döneceğim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.763 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:42 #14 linuxkuramiyorum dedi: Eğer çalışırsa BIOS'a girip format atmayı deneyebilirim deneyince geri döneceğim. Genişletmek için tıkla... Dikkatli olun. Batarya bağlantısını kesmeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
linuxkuramiyorum dedi: Eğer çalışırsa BIOS'a girip format atmayı deneyebilirim deneyince geri döneceğim. Genişletmek için tıkla... Dikkatli olun. Batarya bağlantısını kesmeyi unutmayın.
KS KS linuxkuramiyorum Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:48 #15 Einstein dedi: Dikkatli olun. Batarya bağlantısını kesmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkardıktan sonra BIOS'ta ne yapacağım. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Dikkatli olun. Batarya bağlantısını kesmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkardıktan sonra BIOS'ta ne yapacağım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.763 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:49 #16 linuxkuramiyorum dedi: HDD'yi çıkardıktan sonra BIOS'ta ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
linuxkuramiyorum dedi: HDD'yi çıkardıktan sonra BIOS'ta ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyor musun?
KS KS linuxkuramiyorum Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:50 #17 Einstein dedi: BIOS'a girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarıp bilgisayarı açmayı deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'a girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarıp bilgisayarı açmayı deneyeceğim.