Kali Linux'ta Bash ve Zsh fark nedir?

Buyurun hocam, burada kategorilere ayrılmış şekilde Linux kullanımını gösteriyor; ama Kali üzerinden öğretiyor fakat başka bir Debian dağıtımıda işinizi görebilir.

Hocam teşekkür ediyorum, en başında bu arkadaşı bulmuştum udemy üzerinden de eğitimini satın almayı düşünüyorum telefonuma da yükleyip her boş vakitte okuyorum temiz anlatıyor Linux bilgim hiç olmadığı için başlangıç olarak gayet iyi

Udemy'den atıl samancıoğlu'na da bakabilirsiniz ama siber güvenlik alanı değişken olduğu için bazı yöntemler ve toollar artık çalışmıyor olabilir.

Siber güvenlik alanında güncel kalmak çok önemli.

Ayrıca benim de yazın başlamayı düşündüğüm YouTube can değer abinin Twitch üzerinde "hack the temel" serisi var. En baştan öğretiyor.

Bu Can Değer'i de ilk başta bulmuştum ama sıfır bir kimse için kendi adıma konuşayım eğitim verirken olayın ciddiyeti kayboluyor gibi hissediyorum hocam, bir türlü odaklanamadım ama gösterdiği kaynakların iyi olduğu söyleniyor.
Peki buraya bir soru daha sorayım
Bilmediğimden soruyorum Web Security'de güncel kalabilmek adına hangi siteler takip edilmeli ?

Takip etmediğim için bilmiyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…