Kali Linux'ta nmap çalışmıyor

emirhanlxrddd

Decapat
Kali Linux kullanıyorum ve tryhackme adlı siteden ctf çözmek için nmapi çalıştırdım, fakat şu hatayı aldım:

Kod:
All 1000 scanned ports on **.**.***.*** (**.**.***.***) are in ignored states.
Not shown: 1000 filtered tcp ports (no-response).

-P- komudunu ile çalıştırmak istemiyorum çünkü gerçekten uzun sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm portların filtreli olduğunu söylemiş, hiçbirinden cevap alamamış nmap. İnternet sorunu olabilir mi ya da karşı tarafa bağlantıyı engelleneyen bir şey.
Ama taramış portları yani büyük ihtimalle karşı tarftaki portlar filtreli.

Kali Linux kullanıyorum ve tryhackme adlı siteden ctf çözmek için nmapi çalıştırdım, fakat şu hatayı aldım:

Kod:
All 1000 scanned ports on **.**.***.*** (**.**.***.***) are in ignored states.
Not shown: 1000 filtered tcp ports (no-response).

-P- komudunu ile çalıştırmak istemiyorum çünkü gerçekten uzun sürüyor.

Tüm portların filtreli olduğunu söylemiş, hiçbirinden cevap alamamış nmap. İnternet sorunu olabilir mi ya da karşı tarafa bağlantıyı engelleneyen bir şey.

Başka bir sitede deneyin aynı kod ile.

Başka bir sitede deneyin aynı kod ile.
Hocam direkt -p- kullandım gene de bulmadı. Yarın deneyeceğim sonucu yazarım gene.

Hocam direkt -p- kullandım gene de bulmadı. Yarın deneyeceğim sonucu yazarım gene.
İnternet adaptörümde sorun olabileceğini düşünüyorum ki büyük ihtimalle öyle, yeni bir adaptör taktım ve kurar iken bsod vb. bir sürü hata verdi.

İnternet adaptörümde sorun olabileceğini düşünüyorum ki büyük ihtimalle öyle, yeni bir adaptör taktım ve kurar iken BSoD vb. bir sürü hata verdi.

Bunu çözemezseniz bunun için konu açabilirsiniz.

nmap ipadresi/domain -Pn
Özel porta bakmak için -p port olarak kullanabilirsiniz. nmap çok kullanılan portları gösteriyor ve bazen tüm portları göstermiyor. Örnek olarak;
nmap 8.8.8.8 yaparsanız hiç bir cevap vermeyecek ama -Pn eklerseniz zibilyon tane açık portu gösterir.

nmap ipadresi/domain -Pn
Özel porta bakmak için -p port olarak kullanabilirsiniz. nmap çok kullanılan portları gösteriyor ve bazen tüm portları göstermiyor. Örnek olarak;
nmap 8.8.8.8 yaparsanız hiç bir cevap vermeyecek ama -Pn eklerseniz zibilyon tane açık portu gösterir.
Hocam kullanımını biliyorum zaten, adaptörümde bir sorun varmış o yüzden sonuç vermiyordu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı