E EYPHR Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Kali Linux en son sürümü/en son güncellemeler yüklü ama hiçbir paket dosyasını pkg komutu ile yükleyemiyorum. Sistemde pkg komutu yok ve işin kötü tarafı kurmam gereken şeyi zorunlu olarak pkg komutu ile kurmam lazım.
Kali Linux en son sürümü/en son güncellemeler yüklü ama hiçbir paket dosyasını pkg komutu ile yükleyemiyorum. Sistemde pkg komutu yok ve işin kötü tarafı kurmam gereken şeyi zorunlu olarak pkg komutu ile kurmam lazım.
Çözüm M M Master.sh 28 Mayıs 2022 Hocam Rust'un sitesinden linux paketini indirin. Onu kullanın. @EYPHR
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #11 Master.sh dedi: Söyledim geçmiş mesajlara bakarsanız. Genişletmek için tıkla... görmedim Artı 0 Eksi
Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #12 EYPHR dedi: Eki Görüntüle 1402454 Maalesef bu da olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Rust kalinin reposunda yok onun için kuramıyorsun bu arada kalide bir şey kurarken apt kullanmalısın. Artı 0 Eksi
EYPHR dedi: Eki Görüntüle 1402454 Maalesef bu da olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Rust kalinin reposunda yok onun için kuramıyorsun bu arada kalide bir şey kurarken apt kullanmalısın.