İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Haziran 2021 #1 Şimdi ben Kali Linux öğrenmeye çalışıyorum. Kali Linux'ta iki tane terminal var. Biri uçbirim öykünücüsü diğeri ise root terminal emulator. Bu iki terminalin ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Şimdi ben Kali Linux öğrenmeye çalışıyorum. Kali Linux'ta iki tane terminal var. Biri uçbirim öykünücüsü diğeri ise root terminal emulator. Bu iki terminalin ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz?
Çözüm R R runit 6 Haziran 2021 Root yani yonetici, sistem uzerinde butun islemlere yetkisi vardir, ama risklidir. Digeri ise "Ucbirim onyukleyicisi" Xfce ortaminda varsayilan xfce4-terminal'i veya qterminal'i acmaya yariyor.
Root yani yonetici, sistem uzerinde butun islemlere yetkisi vardir, ama risklidir. Digeri ise "Ucbirim onyukleyicisi" Xfce ortaminda varsayilan xfce4-terminal'i veya qterminal'i acmaya yariyor.
dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Bende kullandım rootlu hesap ama benimkinde 1 terminal vardı. Artı 0 Eksi
KS KS İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Haziran 2021 #3 dArKaLoNe00568964 dedi: Bende kullandım rootlu hesap ama benimkinde 1 terminal vardı. Genişletmek için tıkla... Root terminal emulator ne işe yarıyor Artı 0 Eksi
dArKaLoNe00568964 dedi: Bende kullandım rootlu hesap ama benimkinde 1 terminal vardı. Genişletmek için tıkla... Root terminal emulator ne işe yarıyor
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Haziran 2021 #4 Root yani yonetici, sistem uzerinde butun islemlere yetkisi vardir, ama risklidir. Digeri ise "Ucbirim onyukleyicisi" Xfce ortaminda varsayilan xfce4-terminal'i veya qterminal'i acmaya yariyor. Artı 2 Eksi Çözüm
Root yani yonetici, sistem uzerinde butun islemlere yetkisi vardir, ama risklidir. Digeri ise "Ucbirim onyukleyicisi" Xfce ortaminda varsayilan xfce4-terminal'i veya qterminal'i acmaya yariyor.
KS KS İnsan08 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Haziran 2021 #5 Hepinize teşekkürler Yardım Etiğniz için Artı 0 Eksi