Meroh Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #11 cyberbot dedi: Hocam normal görünüyor, biraz bekleyin bu ekran fotosu gönderdiğiniz şekilde. Ben VMware kullanıyorum, sizde wirtualbox sanırım acaba bir fonksiyon mu ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... VMware'de deneyecegim.
cyberbot dedi: Hocam normal görünüyor, biraz bekleyin bu ekran fotosu gönderdiğiniz şekilde. Ben VMware kullanıyorum, sizde wirtualbox sanırım acaba bir fonksiyon mu ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... VMware'de deneyecegim.
cyberbot Picopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #12 Meroh dedi: VMware'de deneyecegim. Genişletmek için tıkla... Meroh dedi: VMware'de deneyecegi Genişletmek için tıkla... Tamamdır.Ama usb dongle sanırım desteklemiyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-03-18 221559.png 453,1 KB · Görüntüleme: 26
Meroh dedi: VMware'de deneyecegim. Genişletmek için tıkla... Meroh dedi: VMware'de deneyecegi Genişletmek için tıkla... Tamamdır.Ama usb dongle sanırım desteklemiyor.