Derseniz ki işte bilmem kaç atom bombasından çok çok büyük tehlike de işte bu arkadaşlar teşekkürler.
Bu arada deprem de atom bombası saçmalığı tamamen algı manipülasyonudur!
O kadar Atom bombası yüzeyde patlasa zaten her şey buharlaşır. Ve her şey yok olur bildiğiniz yok olur. Hiçbirimiz Magma da yaşamıyoruz tektonik levhalarda da teşekkürler.
İmar barışının geri gelmesi için TBMM 2023 ve Twitter Gündem örneklerini paylaştım.
Muhtemel konu açılamadı bilginize, Gerçi moderatör ne yapsın o da bu durumdan muzdarip.
Buraya da bırakıyorum sevgili arkadaşım muhtemel konu onaylanmazsa buradan eke ulaşabilirsiniz.
@Phanzox @VatanSever06 @264523 @hellomister @xakiran @Camila @One Face
Yazmayı yarıda kestim çünkü yazabilecek durumda değilim.
Bu açıdan ilgili arkadaşların ve dahi herkesin katkı sunmasını istiyorum yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Şu anlık hızlı bir şekilde paylaşıyorum.
Eğer yazabilecek duruma gelirsem de; Düşük algıda seçicilik Propaganda uzmanlığı ve propaganda odası ( Spin Doctor = Propaganda doktoru / uzmanı, Spin propaganda. ) Algı yönetimi çalışması ( Gütme ), toplum mühendisliği / itaat ve otorite sarmalı suskunluk sarmalı terör yönetimi sosyal kimlikleme ve benzeri.
Hem zoolojik hem sosyolojik hem psikolojik ( Uyaranlar uyarıcılar figürler ), Hem sosyodemografik hem kültürel sayısız çeşitlilikte değinmeye çalışacağım.
Açıkçası: Don't Look up filmi Don't look down oldu, teşekkür ediyorum Ekte paylaştığım yazımı okuduktan sonra Don't look up filmini izlemenizi tavsiye ederim.
3 Şubat 2023 Reklamı Dev Prodüksiyon : Ölüm yarışı , tabiat savaşı 2023 reklamı.
İncelediğimiz karasal yayın akışı aynı yapımda ve program da depremin gerçekleştiği senaryoda ne kadar yer vermiş diye düşünürseniz?
Tüm program boyunca depreme yer verilmiş.