Kalıntı bir dosya kameraya erişebilir mi?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler direk soruma geçiyorum diyelim ki biz bir uygulamayı internetten yükledik sonra bu uygulamaya kamera izni verdik sonra bu uygulamayı silip tekrar yükledik ve yüklediğimiz de kamera izni verdik sonra da biz bu uygulamayı sildik arkasında dosya kaldı bu kalan dosya hala benim kamerama erişebilir mi?

İyi günler direk soruma geçiyorum diyelim ki biz bir uygulamayı internetten yükledik sonra bu uygulamaya kamera izni verdik sonra bu uygulamayı silip tekrar yükledik ve yüklediğimiz de kamera izni verdik sonra da biz bu uygulamayı sildik arkasında dosya kaldı bu kalan dosya hala benim kamerama erişebilir mi?

Yalnız bahsettiğiniz "nasıl" bir yazılım olduğuyla daha çok ilgili, bazı yazılımlar amaçlarına göre kullanılır. Kısacası gizli işler için kullanılan diyelim. Yoksa herkesin kullandığı Zoom, OBS v.b bir şeyse uygulama silindiyse erişimin bir anlamı olmaz - çalışacak program yok çünkü.

Yalnız bahsettiğiniz "nasıl" bir yazılım olduğuyla daha çok ilgili, bazı yazılımlar amaçlarına göre kullanılır. Kısacası gizli işler için kullanılan diyelim. Yoksa herkesin kullandığı Zoom, OBS vb bir şeyse uygulama silindiyse erişimin bir anlamı olmaz - çalışacak program yok çünkü.

İnternetten exxenin hilelisini indirmeyi denemiştim iki tane link vardı ikisini de denedim olmayınca sildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı