Kaliteli 20W şarj adaptörü ve kablo önerisi

irsuya

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba. 20W Apple şarj adaptörü ve kablosu arıyorum. Piyasadan haberim olmadığı için net bir bütçe belirtemiyorum ancak sitedeki ürünlere 1200 TL vermem.

Son düzenleme:

Kablo konusunda Apple kendi kablosunun fiyatı biraz pahalı. Telefon kutusundan çıkıyor aslında sizde duruyorsa kablo onu kullanmanızı öneririm. Onun haricinde marka olarak Baseus alabilirsiniz kabloyu güzel markadır.

Stoğu tükenmiş. Kablo olarak net Spigen alacağım, adaptörün illa Apple olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter.

Stoğu tükenmiş. Kablo olarak net Spigen alacağım, adaptörün illa Apple olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter.
Attığım zaman vardı keşke alabilseydiniz.Adaptör konusunda her zaman apple öneririm.Spigen markasıda kablo için iyidir.Bir tane daha buldum adaptör.

Attığım zaman vardı keşke alabilseydiniz. Adaptör konusunda her zaman Apple öneririm. Spigen markasıda kablo için iyidir. Bir tane daha buldum adaptör.

Hocam siteyi daha önce hiç görmedim, orijinaldir değil mi?

Bu arada şu an replika şarj şarj adaptörü ve kablosu kullanıyorum. 1 hafta içerisinde alacağım, hemen değil.

@Erenk1905

Son düzenleme:
Hocam siteyi daha önce hiç görmedim, orijinaldir değil mi?

Bende daha önce hiç alışveriş yapmadım idefixten. Ama güvenilir olduğu söyleniyor. Bir sorun çıkacağını sanmam.

Ugreen markasını araştırın derim. Uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı