Kablo konusunda Apple kendi kablosunun fiyatı biraz pahalı. Telefon kutusundan çıkıyor aslında sizde duruyorsa kablo onu kullanmanızı öneririm. Onun haricinde marka olarak Baseus alabilirsiniz kabloyu güzel markadır.
Attığım zaman vardı keşke alabilseydiniz.Adaptör konusunda her zaman apple öneririm.Spigen markasıda kablo için iyidir.Bir tane daha buldum adaptör.Stoğu tükenmiş. Kablo olarak net Spigen alacağım, adaptörün illa Apple olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter.
Attığım zaman vardı keşke alabilseydiniz. Adaptör konusunda her zaman Apple öneririm. Spigen markasıda kablo için iyidir. Bir tane daha buldum adaptör.
![]()
Apple USB C 20W Şarj Adaptörü MHJE3TU/A - idefix
Apple USB C 20W Şarj Adaptörü MHJE3TU/A ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Şarj Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam siteyi daha önce hiç görmedim, orijinaldir değil mi?
Hocam siteyi daha önce hiç görmedim, orijinaldir değil mi?
Bu arada şu an replika şarj şarj adaptörü ve kablosu kullanıyorum. 1 hafta içerisinde alacağım, hemen değil.
@Erenk1905
Apple mağazasından almanı tavsiye ederim. Fiyat olarak pahalı olsa da kafan rahat olur.
Hangi cihazı kullanıyorsunuz?Ugreen markasını araştırın derim. Uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.