Kaliteli 650W 80+ Gold PSU arıyorum

Seasonic markasını şiddetle öneririm.

Burada birkaç tip var bende Gigabyte önerdiğim zaman onun PSU'ları yanıyor, iyi marka değil almayın diyorlardı bildikleri sadece bu, iki yabancı forumdan yorum görmüşler sürekli aynı olay. Kendim Gigabyte G750H modelini kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Teknoloji şans işi hiçbir firmayı körü körüne savunmaya gerek yok bence başımıza bir olay gelirse direkt Tüketici hakem heyetine başvururuz zaten.

Ayrıca fiyatına göre Gigabyte P650B alınacak en iyi modellerden biridir. Her iki modelde de (G750H ve P650B) birincil ve ikincilde 105°C Japon malı NCC kapasitörler var. En iyi Japon üretici diyebilirim.

Ayrı olarak bende sizin gibi Sharkoon önermiyorum, korumaları eksik.

Aynen öyle. Hem birincil hem de ikincil kapasitorleri 105°C NCC kapasitorler, NCC de en iyi üretici.
G750H da 500 liraya satıldığı 1 ay onceki zamanlarda en iyi F/P ürünü idi. Su anda da gayet güzel PSU'lar.

Benim PSU'da bozuldu. Fiyatlar uçmuş coşmuş. Beklemedeyim bende ne alacağıma karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…