Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

Arkadaşlar kaliteli, fakat pahalı olmayan F/P bir Ethernet kablosu önerir misiniz? Uzunluğunu belirlemedim yani siz sadece atın o yeterli. Zaten attığınız ürünlerin başka uzunluktaki modelleri vardır büyük ihtimal.
Bu ürünün aynısını kullanıyorum 10 metre olarak internet paketim 35 mbps millenicom aldığım değer 32.5 altına düşmüyor genelde. Kısa olan yarım metrelik cat 5 kablo ise 33 veriyor. Pek fark yok ben bir odadan diğerine çektim kabloyu hocam.
 
CAT5 100 Mbps'e kadar, CAT5e ve CAT6 1000 Mbps'e kadar, CAT7 ise 10000 Mbps'e kadar hız destekliyor. İhtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Bence almışken CAT6 alın.
 
CAT5 100 Mbps'e kadar, CAT5e ve CAT6 1000 Mbps'e kadar, CAT7 ise 10000 Mbps'e kadar hız destekliyor. İhtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Bence almışken CAT6 alın.
Hocam bende eski püskü bir kablo var. Mahalledeki bilgisayarcıdan almıştım. Bazı yerleri yırtık vs. Kablo yüzünden pingimin yükselmesi gibi bir durum söz konusu mu? Yoksa kablo alınca sadece desteklediği hız mı değişiyor?
 
Pardon CAT 7 olacaktı :)
Önemli değil hocam 😁 Herkese teşekkürler. Eğer alırsam CAT 6 kablosunu tercih edeceğim. Hocam peki sizin kablonun ping yapabilme ihtimali ile bir bilginiz var mı? Oyundayken ortalama her 5 dakikada pingim 1000'e falan çıkıyor, sonra 10 saniye geçmeden tekrar iniyor. İnternete giren kimse de yok ayrıca. Tamam altyapı yok ve fiber internet kullanmıyorum ama sırf fiber yok diye oyun zevkimin gitmesi çok saçma olur. Umarım bir bilginiz vardır ve kablodan dolayı oluyordur.
 
Önemli değil hocam 😁 herkese teşekkürler. Eğer alırsam CAT 6 kablosunu tercih edeceğim. Hocam peki sizin kablonun ping yapabilme ihtimali ile bir bilginiz var mı? Oyundayken ortalama her 5 dakikada pingim 1000'e falan çıkıyor, sonra 10 saniye geçmeden tekrar iniyor. İnternete giren kimse de yok ayrıca. Tamam altyapı yok ve fiber internet kullanmıyorum ama sırf fiber yok diye oyun zevkimin gitmesi çok saçma olur. Umarım bir bilginiz vardır ve kablodan dolayı oluyordur.

İnternet hızınız nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı