Kaliteli İngilizce iktisat bölümü önerisi

mahmutabe

Centipat
Katılım
15 Temmuz 2024
Mesajlar
107
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlık biraz yanlış. İngilizce iktisat istiyorum, 11. sinifim. Matematik ve İngilizcem berbat, o yüzden bu seneden başlıyorum. İktisat eğitiminde eğitim kadrosu, iş bulma imkanlari, hem teoride hem de sahada en aktif, öğrencilerin beğendiği İngilizce iktisat için üniversite önerisi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfım, yatırım danışmanı ve ekonomi ilgimden dolayı iktisat istiyorum ama İngilizce ve matematiğim biraz kötü. Düzelir mi? Düzelmesi için bu sene başlamayı düşünüyorum. Boğaziçi İngilizce iktisat düşünüyorum, biraz zor gibi ama yapılır gibi. O yüzden sizden kaynak ve hoca önerisi istiyorum, teşekkürler.

Akademik İngilizce deneme çözdükçe gelişiyor. Çoğunluk deneme çözerek yabancı dilden bölüm kazandım son 5 ayımda. -4 netten 62'ye çıkardım. Onun haricinde anadili İngilizce olan oyuncuların olduğu diziler veya filmler oldukça yararlı. Video devri İngilizce için kapandı ama kaynak olarak Modadil kullanabilirsin, ek olarak ChatGPT kullanırsın grammer için.
 
11. sınıfım, yatırım danışmanı ve ekonomi ilgimden dolayı iktisat istiyorum ama İngilizce ve matematiğim biraz kötü. Düzelir mi? Düzelmesi için bu sene başlamayı düşünüyorum. Boğaziçi İngilizce İktisat düşünüyorum, biraz zor gibi ama yapılır gibi. O yüzden sizden kaynak ve hoca önerisi istiyorum, teşekkürler.
Türkçe: Rüştü hoca Kaynak: Limit Yayınları, Bilgi sarmalı, 345
Paragraf: "belirli bir hoca önerim yoktur". Kaynak: Bilgi sarmal, 345, Apotemi
Tarih: Soner Ardıç. Kaynak: Limit Tarih el kitabı.
Coğrafya: Coğrafyanın kodları. Kaynak: Limit Coğrafya el kitabı ve Coğrafyanın kodlarının kitapları.
Felsefe: Bilgin Gürek
Din: Bilgin Gürek
İkisi içinde bir kaynak önermiyorum belirli terimleri öğrenseniz yeterli.

Matematik TYT: Bıyıklı Matematik, Matematiğin güler yüzü, Mert Hoca. Kaynak: 345, Orjinal, 3D, Mert hocadan gidilecekse Mert hocanın kitapları, Bilgi sarmal.
Matematik AYT: Eyüp B, Tunç Kurt, Matematiğin güler yüzü. Kaynak: 345, 3D, Apotemi
Geometri: Eyüp B. Kaynak: Acil yayınları ve Eyüp B. nin kitabı. Orjinal.
Problemler: (hoca olarak yukardaki TYT hocalarından gidilebilir.) Kaynak: Mikro Orjinal, Hız ve Renk, Bilgi sarmal, Orjinal, Apotemi.

TYT Fen:
Biyoloji: Dr. Biyoloji, FUNdementals Biyoloji, Kaynak: 345,
Kimya: Görkem Şahin. Kaynak: Görkem şahinin kitapları, 345, Bilgi sarmal, Orbital, Palme, Aydın,
Fizik: Fizikle barış, VIP fizik, Ertan Sinan Şahin, Kaynak: 3D, 345,


ekstra bir tavsiye: Yusuf mert Arslanı da izlemeyin hiçbir şekilde.

İngilizce geliştirmek içinde yabancı diziler, Filmler ve müzik/Şarkılar dinlerseniz faydası olur. Ayrıca YDT nin sorularına bir göz atın derim. Anlamaya çalışa çalışa eninde sonunda orada da geliştirirsiniz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı