Kaliteli ISS önerisi

1TurkAdami

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhabalar öncelik ile şu anda kullandığım ISS'nin taahhüt süresinin bitmesine 9 gün kaldı. Şu an da aktif olarak ISS'lere bakma durumundayım ve ilgimi şu sıralar Mert K******* adlı içerik üreticisinin yayınladığı comnet isimli ISS ilgimi çekti açıkcası ve birazcık araştırayım dedim. Kullandığım ISS'den memnun musun diye soracak olursanız maalesef ki memnun değilim. Oyunlarda pingim olmamasına rağmen laglıymış gibi oynuyorum ve açıkcası bundan hiçbir şekilde zevk alamıyorum, cidden darılmaya başladım. Twitter üzerinden kendileri ile iletişime geçtiğimde ise "sorunum çözülmedi" dedikten sonra mesaj paylaştığımda ise bana dönülmedi hiçbir şekilde. Ve açıkcası ben bu sorun ile bayağıdır uğraşıyorum FiveM[GTA 5 RP]'de belli başlı sorunlar oldu, aynı şekilde su sıralar Valorant'da da olmaya başladı. Adama HS atıyorum gibi gözüküyor fakat hiç HS gitmiyor vs falan.

Screenshot_11.png

resim_2021-03-16_035221.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelik ile şu anda kullandığım ISS'nin taahhüt süresinin bitmesine 9 gün kaldı. Şu an da aktif olarak ISS'lere bakma durumundayım ve ilgimi şu sıralar Mert K******* adlı içerik üreticisinin yayınladığı comnet isimli ISS ilgimi çekti açıkcası ve birazcık araştırayım dedim. Kullandığım ISS'den memnun musun diye soracak olursanız maalesef ki memnun değilim. Oyunlarda pingim olmamasına rağmen laglıymış gibi oynuyorum ve açıkcası bundan hiçbir şekilde zevk alamıyorum, cidden darılmaya başladım. Twitter üzerinden kendileri ile iletişime geçtiğimde ise "sorunum çözülmedi" dedikten sonra mesaj paylaştığımda ise bana dönülmedi hiçbir şekilde. Ve açıkcası ben bu sorun ile bayağıdır uğraşıyorum FiveM[GTA 5 RP]'de belli başlı sorunlar oldu, aynı şekilde su sıralar Valorant'da da olmaya başladı. Adama HS atıyorum gibi gözüküyor fakat hiç HS gitmiyor vs falan.

Eki Görüntüle 924477

Eki Görüntüle 924478
Başlıkla alakasız olacak ama Ethernet denediniz mi? Modemde kaç kullanıcı var? Ona göre değişir internet hızı vs. Bir de ISS'i altyapınıza göre alın derim.

Eki Görüntüle 924477

Eki Görüntüle 924478

Millenicom öneririm. 2 senedir kullanıyorum.

Dostum bizim taahhüt olmasa comnet i denemek isterdim. Olumsuz çok yorum okumadım. Ping süreleri, hızları, müşteri desteği de iyi çalışıyor. Ben dene derim. Zaten taahhüt gibi bi dert yok.

Başlıkla alakasız olacak ama Ethernet denediniz mi? Modemde kaç kullanıcı var? Ona göre değişir internet hızı vs. bir de ISS'i altyapınıza göre alın derim.

Ethernet kablosu ile oynuyorum zaten tek ben kullanıyorum.
Öncelikle kaliteli ISS yoktur. Sana en uygun olan ISS vardır. Yani piyasada herkesin memnun olduğu bir ISS yok. NetSpeed üzerinden hat sorgulaması yapar mısın ?
resim_2021-03-16_141514.png

Ethernet kablosu ile oynuyorum zaten tek ben kullanıyorum.

Eki Görüntüle 924934
Altyapınız maksimum 41 Mbps destekliyor. Yani maksimum 35 Mbps alabilirsiniz. Santrale mesafeniz pek az değil. TurkNet ya da Netspeed deneyebilirsiniz. TurkNet kullanacaksanız davet kodu verebilirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz kullanırız.

Altyapınız maksimum 41 Mbps destekliyor. Yani maksimum 35 Mbps alabilirsiniz. Santrale mesafeniz pek az değil. TurkNet'ya da NetSpeed deneyebilirsiniz. TurkNet kullanacaksanız davet kodu verebilirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz kullanırız.

Birazcik dusuneyim yardimci oldugunuz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı