Kaliteli modem alsam oyunlardaki Ping düşer mi?

dxlem

Hectopat
Oynadığım oyunda 80-120 arası ping alıyorum. Kaliteli bir modem kullansam ping düşer mi? Türk Telekom kullanıyorum. Internet hızı 35 Mb, ping 11 ms'de gözüküyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani Wi-Fi ile bağlanan cihaz çok ise yeni nesil modeler bunu çok daha düzenli bir şekilde yapan bir teknolojiye sahipti. Tam olarak bilmiyorum fakat etkisi olacaktır illa ki.

Wifi kullandığınızı tahmin ediyorum ilk önce kablo ile Bilgisayarınızı modeme bağlayın öyle bir oyun testi yapıp ping değerlerini kontrol edin. Çok fark varsa illaki kaliteli modem düşürür. Ama zaten kablo ile kullanıyorsanız pek fark olucağını sanmıyorum.

Pirelli modemden TP-Link modeme geçmem kablolu bağlantıda bile 10 ms azaltmıştı bende.
Sizin için aynı durum geçerli olur mu bilemem ama.
Kullandığınız modemi, modemle PC arasındaki bağlantıda ne kullandığınızı ve almak istediğiniz modemi belirtmeniz faydalı olur.

Yeni modem yerine kablo çekmek uygun bir çözüm olur. Modem için ise çift anten öneriyorum, bodrum katındaki odama yukarıdan 5 çubuk internet geliyor.
Ping makul.
download (5).jpg

Pingini etkiler dostum illaki. Ama ne kadar etki eder, değer mi bunu net söyleyemeyiz. Asıl olay altyapı ve kablolu bağlantılardaki kablo kalitesine bağlı.
Ana hattan gelen kablo bağlantısı yaklaşık 20 metre var şimdi yeni bir hat çektirmeyi düşünüyorum daha kısa bir mesafede ve daha kaliteli kablo kullanmayı düşünüyorum gerek olursa modemde alıcam Türk Telekomda tanıdığım var yarın duzeltirler inşallah
Yani Wi-Fi ile bağlanan cihaz çok ise yeni nesil modeler bunu çok daha düzenli bir şekilde yapan bir teknolojiye sahipti. Tam olarak bilmiyorum fakat etkisi olacaktır illa ki.
Kablo ile bağlanıyorum
Wifi kullandığınızı tahmin ediyorum ilk önce kablo ile Bilgisayarınızı modeme bağlayın öyle bir oyun testi yapıp ping değerlerini kontrol edin. Çok fark varsa illaki kaliteli modem düşürür. Ama zaten kablo ile kullanıyorsanız pek fark olucağını sanmıyorum.
Kablo ile kullanıyorum kutudan gelen mesafe yaklaşık 20 metre hatta daha fazlası diye bilirim Türk Telekomda tanıdığım var yarın gelicek ler mesafeyi kisaltacaz öncelikle kaliteli bir modemde deneyecekler oynadığım oyu. Worldoftanks

Ana hattan gelen kablo bağlantısı yaklaşık 20 metre var şimdi yeni bir hat çektirmeyi düşünüyorum daha kısa bir mesafede ve daha kaliteli kablo kullanmayı düşünüyorum gerek olursa modemde alıcam Türk Telekomda tanıdığım var yarın duzeltirler inşallah

Kablo ile bağlanıyorum

Kablo ile kullanıyorum kutudan gelen mesafe yaklaşık 20 metre hatta daha fazlası diye bilirim Türk Telekomda tanıdığım var yarın gelicek ler mesafeyi kisaltacaz öncelikle kaliteli bir modemde deneyecekler oynadığım oyu. Worldoftanks
Ne ile bağlanıyorsunuz demedim hocam. Evde kablosuz kullanan cihaz sayısı fazla ise demeye çalıtım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı