Kaliteli müzik nereden satın alınabilir?

sayinbezmenler

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ben internet üzerinden müzik satın almak istiyorum fakat bu müziklerin Spotify gibi sadece uygulama ile açılması değil de dosya olarak indirmek istiyorum. Nereden satın alabilirim, hangi formatta kalite daha yüksek olur, bu konular hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sanırım yanlış anladınız, FLAC gibi yüksek çözünürlüklü ses dosyası satın almayı kast ediyor.

Her sitede aradığınız şarkıyı bulamıyorsunuz. O yüzden almak istediğiniz şarkının sonuna "Flac bought" gibi ekleyip aratmanız gerekiyor.

Genelde albüm şeklinde satıldığından Türkiye'den almanızı öneririm. Maddi imkan yerindeyse FLAC almanızı öneririm.

Spotify bildiğim kadarıyla ücretli üyelikte müzikleri indirmenize izin veriyor.
Teşekkür ederim daha önceden hiç spotify kullanmadığım için bu özelliğin olup olmadığını bilmiyordum.
HDTracks sitesini de kullanabilirsiniz. Sitedeki parçalar 24 bit 96 KHz kalitesindedir yani yüksek çözünürlüklü ses dosyasıdır.
Çok teşekkür ederim siteye bakacağım.

HDTracks sitesini de kullanabilirsiniz. Sitedeki parçalar 24 bit 96 KHz kalitesindedir yani yüksek çözünürlüklü ses dosyasıdır.
Tidal. Ama güzel kulaklık gerektirir.
Çok teşekkür ederim dediğinizi inceleyeceğim.
Arkadaş "uygulama ile açılmasını istemiyorum" demiş.
Spotyfiy'da sadece uygulama ile mi açabiliyoruz?
Arkadaş "uygulama ile açılmasını istemiyorum" demiş.
Arkadaşlar sanırım yanlış anladınız, FLAC gibi yüksek çözünürlüklü ses dosyası satın almayı kast ediyor.

Her sitede aradığınız şarkıyı bulamıyorsunuz. O yüzden almak istediğiniz şarkının sonuna "Flac bought" gibi ekleyip aratmanız gerekiyor.

Genelde albüm şeklinde satıldığından Türkiye'den almanızı öneririm. Maddi imkan yerindeyse FLAC almanızı öneririm.
Sanırım aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Atmış olduğunuz sitede Türkçe şarkılar da var mı yoksa Türkçe şarkılar için farklı bir site mi var acaba?

Evet Spotify'da uygulama içinden indiriyorsunuz. İnternetiniz olmadığı zamanda veya internetinizi kullanmak istemediğiniz zamanda indirdiğiniz müzikleri uygulama içerisinden dinleyebiliyorsunuz.

Sanırım aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Atmış olduğunuz sitede Türkçe şarkılar da var mı yoksa Türkçe şarkılar için farklı bir site mi var acaba?
Türkçe şarkıları bu şekilde satan henüz görmedim. CD şeklinde albümleri alabilirisiniz. Kaliteleri yüksektir. Dijitale aktarırsınız. N11 vb. sitelerde bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı