Bende fikirlerimi burada paylaştım;
Uzun boylu birisi için oyuncu koltuğu önerisi
Kesinlikle Smart sünger teknolojisi, magnetherapy yastıklar ve oyuncu masaları ile çok iyi bir marka. Çok fazla reklama girmiyorlar ama bu da zaten kalitelerini gösterir. Düşünsenize bir ürünün hiçbir özelliği yok ise ne yapar tüm ünlülere falan dağıtır sonra da satın alanlardan bedava dağıttıklarının parasını çıkarır.
Hocam ben adamların ünlülere verdiği koltukların parasını vermek istemiyorum ben enayi değilim. Ben sağlıklı ve ortopedik koltuk bakıyorsam zaten hiçbirinde olmayan ve gerçek fizyoterapist onaylı bir oyuncu koltuğunu almam daha önemli. Doktorlar ortopedik açıdan en iyisi ne ise onu önerir. Adamlar XPrime markasını kendi hastalerına öneriyor iken benim için diğer markaların bir hükmü yok çünkü hepsi aynı.
Ben buradan XPrime yetkililerini tebrik ederim, mühendislik ve ar-ge'nin ülkemizdeki önemini gösteriyorlar fakat bizim millette hala ünlüler ne kullanıyorsa onu kullanayım gibi taklitçilik ve özenti varken gidip ünlülerin koltuğunun hatta aldıkları reklam paralarını da öderiz
Ben bugüne dek en iyi yediğim yemekleri salaş ve reklama ihtiyacı olmayan resturantlarda yedim. XPrime markası da benim için işini hakkı ile yapan ve uzun saatler oturan insanların bir oyuncu koltuğundan beklenen sağlıklı bir oturma deneyimini sunması için adamlar mesai yapmış. Reklamı nereye verelim diye yapmamış. Bu arada XPrime markası 16 yıllık bir marka. Ofisel markasının gamer markası. Yani XPrime markası yeni bir marka da değil adamlar işin uzmanlığını ve uzun yıllar zaten üretiminde olan adamlar.
Yukarıdaki link ana marka, bakıldığında sadece oyuncu koltuğu da değil, yönetici koltukları, çalışma koltukları, seminer koltukları hatta gözüme çarpan refakatçi koltuğu var tek kişilik yatak olabilen kanepe oda çok iyi.
Refakatçi Koltuğu, Tv Koltuğu Tek Kişilik Kanepe. linki bıraktım, çok iyi değil mi ya
Umarım biraz faydam olmuştum. Ben XPrime over model siyah rengini kullanıyorum ve XPrime Magnus oyuncu masası modelini kullanıyorum. Hepsine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Türkiye'nin Lider Oyuncu Koltuğu ve Gamer Koltuk Resmi Satış Sitesidir. Kalite, Özgün Tasarım ve Fiyat performans Oyuncu Koltukları Sizleri Bekliyor.