Kaliteli oyuncu koltuğu önerisi

Koltuk ne aldin ve yorumlarin nedir?

Bunu satın aldım konuyu açtıktan hemen sonra o günden beri kullanıyorum. Koltuk öncelikle kaliteli malzeme yapısına sahip bayağı ağır bir koltuk kullanılan malzemeler cidden kaliteli ve saatlerce oturmama rağmen hiç bel ağrısı yapmadı. Konforu gayet iyi kilolu biri olsanız bile hiçbir sorun yaşamayacağınız bir koltuk. Bel desteği belinize tam oturuyor yaslanınca ortopedisi çok güzel ne çok yumuşak ne çok sert bir koltuk ben gayet memnunum iyi ki almışım diyorum. Hayvan gibi kullanmazsanız kolay kolay bozup eskitebileceğiniz bir ürün değil. Kısacası tavsiye ederim ama herkesin konfor anlayışı farklı olabilir. Mevcut olan mağazada gidip deneyip öylede karar verebilirsiniz.

Bunu satın aldım konuyu açtıktan hemen sonra o günden beri kullanıyorum. Koltuk öncelikle kaliteli malzeme yapısına sahip bayağı ağır bir koltuk kullanılan malzemeler cidden kaliteli ve saatlerce oturmama rağmen hiç bel ağrısı yapmadı. Konforu gayet iyi kilolu biri olsanız bile hiçbir sorun yaşamayacağınız bir koltuk. Bel desteği belinize tam oturuyor yaslanınca ortopedisi çok güzel ne çok yumuşak ne çok sert bir koltuk ben gayet memnunum iyi ki almışım diyorum. Hayvan gibi kullanmazsanız kolay kolay bozup eskitebileceğiniz bir ürün değil. Kısacası tavsiye ederim ama herkesin konfor anlayışı farklı olabilir. Mevcut olan mağazada gidip deneyip öylede karar verebilirsiniz.

Kendi açtığım konu sandım ben bunu 🤣 neyse dursun fikir olur 😀

Oyuncu koltuğu alırken dikkat etmeniz gerekenler,

Dökme sünger olması,
İskeletin hiç bir alanında ahşap kullanılmaması,
Tekerleklerin yük taşıma kapasitesi,
Terletmeyen, koku yapmayan ve leke tutmayan özelliklerde deri/kumaş seçimi (mümkünse nefes alabilen kumaş türü öneririm)
3D kolçaklar
180 derece yatabilme özelliği,
Class 4 amortisör olması,
Tabii ki fiyatına göre performansının yani alacağınız verimin yüksek olması.
Tüm bu seçenekleri göz önünde bulundurduğunuzda benim önerim trendyol'da şu an kampanyada olan XPRIME Titan Oyuncu Koltuğu olur. İlgili kategorinin en çok satan 2. ürünüdür. (1. ürün eko sınıf bir üründür.)

Resmi sitede fiyat avantajıda mevcut. XPRIMEHOŞGELDİN kupon kodu ile 200 TL ekstra indirimli satın alabilirsiniz.

Diğer marka ve modellerle sormak istediğiniz tüm konularda uzman bilgimle sizlere destek sağlayabilirim.

Selamlar

Oyuncu koltuğu alırken dikkat etmeniz gerekenler,

Dökme sünger olması,
İskeletin hiç bir alanında ahşap kullanılmaması,
Tekerleklerin yük taşıma kapasitesi,
Terletmeyen, koku yapmayan ve leke tutmayan özelliklerde deri/kumaş seçimi (mümkünse nefes alabilen kumaş türü öneririm)
3D kolçaklar
180 derece yatabilme özelliği,
Class 4 amortisör olması,
Tabii ki fiyatına göre performansının yani alacağınız verimin yüksek olması.
Tüm bu seçenekleri göz önünde bulundurduğunuzda benim önerim trendyol'da şu an kampanyada olan XPRIME Titan Oyuncu Koltuğu olur. İlgili kategorinin en çok satan 2. ürünüdür. (1. ürün eko sınıf bir üründür.)

Resmi sitede fiyat avantajıda mevcut. XPRIMEHOŞGELDİN kupon kodu ile 200 TL ekstra indirimli satın alabilirsiniz.

Diğer marka ve modellerle sormak istediğiniz tüm konularda uzman bilgimle sizlere destek sağlayabilirim.

Selamlar
Hocam dediklerinize istinaden ürünün siparişini verdim. Beklentim yüksek değil ama tabii ufakta olsa var bir beklentim. Gelince geribildirim yapacağım :)

liteli bir oyuncu koltu

Hocam koltuğu beğendim, müşteri hizmetleri de bayağı ilgili. Her soruma cevap veriyorlar, bir sorun olunca çözümünde yardımcı oluyorlar. Uygun fiyatlı olmasından da sebepli tavsiye ederim. 95 kilo 185 boy için büyük bile geliyor koltuk.
hocam bende bu koltuk konusunda çok kararsız kaldım fiyatlar birbirinden çok farklı şekilde olmakla birlikte hepsinin şekli aynı bunu neye göre seçeceğiz hepsine gidip tek tek denemek çok zahmetli 1.85 77kg için oturma konusunda rahatsızlık çekmeyeceğimiz ne alabiliriz f/p

hocam bende bu koltuk konusunda çok kararsız kaldım fiyatlar birbirinden çok farklı şekilde olmakla birlikte hepsinin şekli aynı bunu neye göre seçeceğiz hepsine gidip tek tek denemek çok zahmetli 1.85 77kg için oturma konusunda rahatsızlık çekmeyeceğimiz ne alabiliriz f/p
Pek bir bilgim yok hocam. Ben bunu aldım gayet de memnunum yani öyle söyleyeyim.

Ofiste xprime, yazlıkta exvega, evde xdrive kullanıyorum. xdrive ve xprime mağazalarına gittim çoğu modelinide test ettim. Kesinlikle bana göre en iyisi xprime. Tabii ki modele göre değişiklik gösteriyordur bu konu ama xprime titan siyah oyuncu koltuğu kullanıyorum iddia ediyorum arabamın koltuğundan bile daha rahat tavsiye ederim. Terletmiyor, en ufak koku yok, 4 senedir kullanıyorum deformasyon yok. Ağrı ve rahatsızlık da hissetmedim. Evde aşırı vakit geçirmiyorum 1-2 saat bile otursam xdrivedan kalkıp yatağa geçtiğimde belimde hafif bi karıncalanma hissi ve ağrı hissediyorum. Benim koltuğumda bi üretim hatasımı var ne var anlamadım ama çok sorunlu.

Bana göre sıralama şöyle olur

1- XPrime Over Pro. Oyuncu Koltuğu Hybrid Kumaş Gri - XPrime (Aşırı rahattı ama çok yüksek fiyat, imkanım olsa kesin alırım)
2- Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah
3- RAZER Iskur Yeşil Oyuncu Koltuğu Rz38-02770100-r3g1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
4- NURUS Uneo Soho Gri Ergonomik Çalışma Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı