Kaliteli oyuncu monitörü

marrymearchie

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve ona bir oyuncu monitörü alacağım bildiğiniz tepkime süresi düşük led(bol bol film de izleyeceğim o yüzden kaliteli bi görüntü içşn led diyorum) kaliteli bi monitör var mı ? Fiyatı abartılı olmadan her şey olabilir.

Biliyorum fazla da ne biliyim şey için soledim hani bi ürün olur pahalı ama çok güzel falan dersiniz ondan.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Ürün güzel ancak 27 inch için çözünürlük az değil mi ? Bazı arkadaşlarımın bu yönde sorunları var o yüzden söylüyorum.

Çözünürlük seçeneği artınca fiyat da birden 2 kat artıyo yani bütçeni baya geçiyo sanırım 1500 tl falan oluyor yani. Daha iyi bilen arkadaşlar söyler ama bence sıkıntı olmaz gibi geliyor. Ben örnek olarak gösterdim o monitörü tepkime süresi ve boyutu güzel geldi oyun ve film için kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Sizin ürünü yakından görme şansınız oldu mu hiç acaba ? Çünkü ürün gerçekten hoşuma gitti .

Evet bu monitörü daha önce de görmüştüm. Tasarımı falan gerçekten çok şık fakat 5 ms işi biraz oyuncu monitörü için yüksek gibi.

- - - Güncellendi - - -

http://www.vatanbilgisayar.com/Moni...an-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65390

Şu mönitö güzel fakat led mi lcd mi anlayamadım. Bazı yabancı kaynaklar lcd diyor vatan led diyor kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…