Kaliteli oyuncu monitörü

Oyun amaçlı alınan monitörlerde IPS monitörler tercih edilmez.
920 liraya şu monitör amacına uygun olur, bütçeyi de zorlamamış olursun.
http://www.vatanbilgisayar.com/Moni...an-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63652

Zaten bundan sonraki bilgisayar monitörleri hep çalışma amaçlı, grafik tasarım monitörleri. Baktığında MS değerinin havalarda uçuştuğunu fark edersin.
1300 TL'ye LED TV almayı deneyebilirsin ancak tavsiye etmem, günlük kullanımda sıkıntılı olur.

Birde konuları doğru yere açarsan seviniriz, Bunun için ayrı bir bölüm var.

Hepinize çok teşeklürler bu kadar ilgi beklemiyordum :D Bu arada konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim . Daha forumda yeniyim :D sistemi daha toplamadım fakat ekran kartım da Türkiye'ye gelince Asus Gtx 780 Direct CU II olacak monitöre gelirsek şu iki seçenek arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı ?

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 27" S27B750VS GEN

VATAN COMPUTER - ASUS - 24" VG248QE GEN

ASUS yüksek yenileme hızı le öne çıkıyor. Ekran kartın da iyi zaten, Yani 60 FPS'yi geçersin oyunlarda. Çok daha akıcı, net bir görüntü elde edersin hareketli sahnelerde.
Samsung çok daha şık olsa da oyun amaçlı bir monitör alıyor olsam ASUS'u tercih ederdim.

Zaten bu oyuncu monitörü, bir önceki yorumumda da bahsettiğim gibi yüksek HZ değeri ile öne çıkıyor. Oyuncular için tasarlanmış şahane bir monitör.

3D modda değil 2D modda da 144 HZ elde edebiliyorsun ancak buna uygun bir kabloya sahip olmalısınız.

Uygun kablo derken neyi kastettiniz ?

Dual Link DVI kablo gerekiyor yani.

DVI-dual-link-vs-single-link.jpg

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı