Kaliteli PSP önerisi

Bütçe
8000 civarı okeyim

itorra

Centipat
Daha fazla  
PSP almayı düşünüyorum aklımda PSP3000 var ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum. Ne önerebilirsiniz? Tip olarak kasası 3000'lerle aynı olanları düşünüyorum, street falan cok aklımda yok.

Piyasayı gereksiz pahalı hocam emülatör ile oynayın daha mantıklı. İlla konsol alacağım derseniz de vita alabilirsiniz. Hem PSP oyunlarını da oynatabiliyor.

Almayın hocam fiyatlar çok fahiş bir de yıl olmuş 2026 uzak durun bence.
8000 TL'ye 20 yıllık el konsolu almak yerine Nintendo Switch Lite daha mantıklı hem özel oyunları da var.
Eski oyunlarin tadi ayri hocam hem daha kucuk nintendoya gore hem de eski oyunlara donmek istiyorum zaten. Oneriniz varsa duymak isterim.

Eski oyunlarin tadi ayri hocam hem daha kucuk Nintendo'ya gore hem de eski oyunlara donmek istiyorum zaten. Oneriniz varsa duymak isterim.

Hocam özel oyunları 2026 için mobil oyundan farksız hem zaten telefonlarda da oynanıyor çoğu oyun dediğim gibi Nintendo özel oyunların kralıdır.

Eski oyunlarin tadi ayri hocam hem daha kucuk Nintendo'ya gore hem de eski oyunlara donmek istiyorum zaten. Oneriniz varsa duymak isterim.

PS Vita OLED temizinden al yanına da SD Card adaptörüyle beraber 128/256gb SD Card tak misş gibi emulatörle takıl.

Dosya Ekleri

• 1771277837787.png
    1771277837787.png
    43 KB · Görüntüleme: 5

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı