Kaliteli PSU önerisi

Bütçe
4000TL

MordoOfficial

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K II
Amd Ryzen 7 5700x
MSI Radeon RX6700 XT Mech 2x 12G
32GB 3600Mhz DDR4
RAM
Team T-force 32gb (2x16) 3600mhz CL18
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700X
Merhaba, şu sistem için güç kaynağı önerir misiniz? İleride belki yükseltmeler yapabilirim. Uzun vadede yetecek bir şey olursa süper olur.

Ryzen 7 5700X.
Radeon RX 6700 XT.
ASUS Prime B450M K II.

Çok önerdiğiniz bir model varsa, bunu al kafan rahat etsin derseniz bütçenin üstüne çıkabilirim.
Modüler takıntım yok ama olsa da fena olmaz :)
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alabilirsiniz. İleride yapacağınız bütün yükseltmelere fazlasıyla yetecektir. İç yapısı da gayet kalitelidir. Bu fiyatta alınabilecek en kaliteli üründür.

Bunu alabilirsiniz. İleride yapacağınız bütün yükseltmelere fazlasıyla yetecektir. İç yapısı da gayet kalitelidir. Bu fiyatta alınabilecek en kaliteli üründür.
Peki bunu mu tavsiye edersiniz High Power mi ? Hangisi daha uzun ömürlü olur

FSP HYDRO K PRO (PCIe5.0) 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Hocam FSP var vatanda bile 3800.

Normalde 2800TL. Vatan'da bile demeden önce lütfen araştırın. FSP'nin giriş seviye modeli. Fiyatını haketmiyor.

Normalde 2800TL. Vatan'da bile demeden önce lütfen araştırın. FSP'nin giriş seviye modeli. Fiyatını haketmiyor.
Direkt olarak bakmadım ama FSP nin verdiği güveni bana başka bir PSU veremiyor 80+ silver falan olmadığı sürece.

Peki bunu mu tavsiye edersiniz High Power mi ? Hangisi daha uzun ömürlü olur
Rajintek modüler olmasından ve iç yapısından dolayı daha iyi bir seçim olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Direkt olarak bakmadım ama FSP nin verdiği güveni bana başka bir PSU veremiyor 80+ silver falan olmadığı sürece.
Siz markaya bakıyorsunuz. Her markanın iyi ve kötü modelleri olduğunu unutmayın. Kötü bir model değil ama iç yapısına göre çok pahalı. NZXT C750 1900TL iken asla alınmaz.

Rajintek modüler olmasından ve iç yapısından dolayı daha iyi bir seçim olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim bir de NZXT C850 düşünüyordum şuan ikisinin arasında kaldım Rajintek'ten bir adım önde olabilir mi NZXT

Teşekkür ederim bir de NZXT C850 düşünüyordum şuan ikisinin arasında kaldım Rajintek'ten bir adım önde olabilir mi NZXT
NZXT C850 daha iyi bir model fakat bütçenizi aştığından dolayı önermedim. Rakiplerine göre çok iyi bir iç yapısı var. Ancak 12VHPWR girişi yok o modelde. Çok etkilemez sizi ama bilginize.

Merhaba, şu sistem için güç kaynağı önerir misiniz? İleride belki yükseltmeler yapabilirim. Uzun vadede yetecek bir şey olursa süper olur.

Ryzen 7 5700X.
Radeon RX 6700 XT.
ASUS Prime B450M K II.

Çok önerdiğiniz bir model varsa, bunu al kafan rahat etsin derseniz bütçenin üstüne çıkabilirim.
Modüler takıntım yok ama olsa da fena olmaz :)
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu bayağı iyidir kendimde kullanıyorum Japon kapasitörler ile 10 yıla kadar koruma sağlıyor ve garantisi var 10 sene boyunca bayağı güçlüde korumaları mevcut içerisinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı