Kaliteli termal macun önerisi

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe sorunum yok. Şöyle en iyisinden bir termal macun önerebilir misiniz?

İşlemcim: AMD Ryzen 7 9700X.

Ayrıca ekran kartım RTX 3060. bunun garantisi hala var. Duyduğuma göre garantisinde ellersek, garantisi gidiyormuş. O yüzden ona termal macun sürmeme gerek var mı?
6 aylık ekran kartı neredeyse.

"Teknobiyotik sitesi dışında almayın çok fazla çakma ürün var."

Şöyle de yorum gördüm, teknoibiyotik güvenilir mi?
Güvenilirse oradan önerirseniz sevinirim.

@celilemrednsmnt sizi de etiketleyeyim hocam, size zahmet dönüş sağlar mısınız?

Arkadaşlar bütçe sorunum yok. Şöyle en iyisinden bir termal macun önerebilir misiniz?

İşlemcim: AMD Ryzen 7 9700X.

Ayrıca ekran kartım RTX 3060. bunun garantisi hala var. Duyduğuma göre garantisinde ellersek, garantisi gidiyormuş. O yüzden ona termal macun sürmeme gerek var mı?
6 aylık ekran kartı neredeyse.

"Teknobiyotik sitesi dışında almayın çok fazla çakma ürün var."

Şöyle de yorum gördüm, teknoibiyotik güvenilir mi?
Güvenilirse oradan önerirseniz sevinirim.

@celilemrednsmnt sizi de etiketleyeyim hocam, size zahmet dönüş sağlar mısınız?
Alabileceğin en iyi katı termal macun bu bundan sonrası sıvı metale giriyor zaten; Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-KE-002-R) | Teknobiyotik

Teknobiyotik , amazon, Hepsiburada tarzı sitelerden de alabilirsin sahte çıkmaması için( kendi satıcısılarıysa)

6 aylık ekran kartı için macun değiştirmenize gerek yok aşırı ısınmıyorsa, tavsiyem garantisi bitince sıcaklık değerlerini kontrol edin. Youtubdaki videolarla karşılaştırın hoşunuza gitmezse değiştirebilirsiniz.

Teknobiyotik yorumunu sadece MX-4 macun için yapmıştım. MX-4'ün popüler olması sebebiyle çok fazla merdiven altı ürün üretildi. Ve bunlar genelde Hepsiburada, N11 tarzı sitelerde satış yapıyor. Bu tarz sitelerdeki bilinmedik satıcılardan almayın.

Normalde arkadaşın dediği gibi Kryonaut alabileceğiniz en kaliteli macunlardandır.
Ama size de bunu önermek isterim.

İnternette masaüstü sistemlerde de kullanan kişilerin videoları var. Kryonaut'tan daha iyi performans veriyor. Yurt dışı olmasını sorun etmezseniz alabilirsiniz. Ve yine bu siteden başka yerden almayın bu ürünün de çok fazla çakması var.

Ek bir bilgi olarak bu macun yeni çıkan 50 serisindeki kartlarda üst segment modellerde (ROG, Suprim) stok olarak geliyor.

Alabileceğin en iyi katı termal macun bu bundan sonrası sıvı metale giriyor zaten; Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-KE-002-R) | Teknobiyotik

Teknobiyotik, Amazon, Hepsiburada tarzı sitelerden de alabilirsin sahte çıkmaması için( kendi satıcısılarıysa)

6 aylık ekran kartı için macun değiştirmenize gerek yok aşırı ısınmıyorsa, tavsiyem garantisi bitince sıcaklık değerlerini kontrol edin. Youtubdaki videolarla karşılaştırın hoşunuza gitmezse değiştirebilirsiniz.

Evet bu termal macun en iyisi ekran kartına ellemeyin garantisi bozululr.

Şu zamana kadarki tecrübem fiyat gözetmediğimiz durumda en kaliteli termal macunun Noctua NT-H1 olduğunu söylüyor. Her açıdan değerlendirdiğimiz zaman en kalitelisi bu macundur.

Hocam ekran kartınızın sıcaklığını test edin ondan sonra YouTube'dan izleyin eğer fazlaysa kaliteli bir şey alabililsiniz ama 2 3 derece için de o kadar para vermeye gerek olur mu bilemiyorum.

Şu zamana kadarki tecrübem fiyat gözetmediğimiz durumda en kaliteli termal macunun Noctua NT-H1 olduğunu söylüyor. Her açıdan değerlendirdiğimiz zaman en kalitelisi bu macundur.

Hocam bu 28 Şubatta geliyormuş. Maalesef çok geç :( Ben sistemi Salıya kadar montajlamam lazım. Onun için yukarıdaki arkadaşın attığı şu ürünü veya sizin başka öneriniz varsa onu da değerlendirmek isterim.

Hocam bu 28 Şubatta geliyormuş. Maalesef çok geç :( Ben sistemi Salıya kadar montajlamam lazım. Onun için yukarıdaki arkadaşın attığı şu ürünü veya sizin başka öneriniz varsa onu da değerlendirmek isterim.

Bir tık daha pahalı da olsa Türkiye'de de mevcut. 3.5 gr olduğunu ve ilerleyen zamanlarda ekran kartı için de gerekeceğini düşünürsek thermal grizzlyden daha uyguna bile gelir.

Bir tık daha pahalı da olsa Türkiye'de de mevcut. 3.5 gr olduğunu ve ilerleyen zamanlarda ekran kartı için de gerekeceğini düşünürsek thermal grizzlyden daha uyguna bile gelir.

Hocam sahte satma ihtimali olmasın :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı