Kaliteli VDSL2 Modem önerisi

Bütçe
2000

zalf430

Hectopat
Halihazırda Tenda V1200 kullanıyorum 3 senedir ama cihazda hiç özellik yok QoS vb. Packet lose olmaya başladı son 1-2 aydır ve Bufferbloat testi D çıkıyor. 75 download, 15 upload var Türk Telekom kullanıyorum. Anlık Hat değerlerim aşağıda:

Ekran Görüntüsü (156).png

En fazla 2000 TL'ye VDSL2 modem arıyorum özellikleri fazla olan Gaming tarzı düşük ve stabil ping sağlayan eğer varsa. Ethernet kablosu ile bağlıyım.

Anlık kullandığım modem: https://www.hepsiburada.com/tenda-v...em-router-pm-HBC0000086XTQ?magaza=Hepsiburada

Halihazırda Tenda V1200 kullanıyorum 3 senedir ama cihazda hiç özellik yok QoS vb. Packet lose olmaya başladı son 1-2 aydır ve Bufferbloat testi D çıkıyor. 75 download, 15 upload var Türk Telekom kullanıyorum. Anlık Hat değerlerim aşağıda:

Eki Görüntüle 2472380

En fazla 2000 TL'ye VDSL2 modem arıyorum özellikleri fazla olan Gaming tarzı düşük ve stabil ping sağlayan eğer varsa. Ethernet kablosu ile bağlıyım.

Anlık kullandığım modem: https://www.hepsiburada.com/tenda-v...em-router-pm-HBC0000086XTQ?magaza=Hepsiburada

Firmware güncellemesi yaptınız mı? Firmware güncellemesi sonrası QoS özelliği geliyor olması lazım.

Hayatımda aldığım en kötü modem dediklerinin üstüne Wifi konusunda sıkıntı yaşıyorum. Modemin yanında full çekmesine rağmen bağlantı stabil olmuyor. Almayın aldırtmayın.

QoS yapabilirsin. Bende aynı modem mevcut. Dediğin gibi özellik bakımından yetersiz g. Vector özelliği bile yok.

Firmware güncellemesi yaptınız mı? Firmware güncellemesi sonrası QoS özelliği geliyor olması lazım.

Hocam modem çıkış -11 gösteriyor. 35 Mbps Millenicom kullanıyorum. Santral ile aramda 601 metre var. İnternet kablsonu CAT6 ile değiştirdim. Hat değerlerinde bir değişme olmadı. Ne yapmam lazım hat değerlerini iyileştirmem için?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-18-14-17-33-753_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-18-14-17-33-753_com.android.chrome.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 24
QoS yapabilirsin. Bende aynı modem mevcut. Dediğin gibi özellik bakımından yetersiz g. Vector özelliği bile yok.

Hocam modem çıkış -11 gösteriyor. 35 Mbps Millenicom kullanıyorum. Santral ile aramda 601 metre var. İnternet kablsonu CAT6 ile değiştirdim. Hat değerlerinde bir değişme olmadı. Ne yapmam lazım hat değerlerini iyileştirmem için?

Bir sorununuz varsa yeni konu açabilirsiniz.

Yok hocam nasıl yapabilirim?

QoS ayarı gözükmüyor bende hocam.

Firmware SürümüV56.1.1.5
Yazıyor hocam eski mi @Einstein

Cihaz adıV12V1.0

Yok hocam nasıl yapabilirim?

QoS ayarı gözükmüyor bende hocam.

Tenda'nın sitesinden modem modelinize Uygun Firmware güncelleme dosyasını indirin, sonra modem arayüzüne girip yazılım güncelleme kısmından Firmware güncellemesi yapın ama Tenda'nın sitesine nedense girilmiyor.

Global sitesi açılıyor fakat onda da V53 olarak gösteriyor sürümü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı